O OmerDlr Decapat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 17 13 Ekim 2019 #1 PC açılırken Gigabyte logosu gelince seri bir şekilde DEL tuşuna basıyorum. Klavye ışığı 1 salise yanıp sönüyor ve BIOS'a giriyorum fakat sonrasında tuşlar çalışmıyor. Ne yapabilirim? Denediklerim aşağıda sıralı ilginiz için teşekkür ederim. BIOS pilini çıkarıp 1 saat sonra taktım olmadı RAM'leri farklı RAM'lerle denedim olmadı HDD yerine SSD ile denedim olmadı Ekran kartını değiştirdim olmadı BIOS güncelledim olmadı Sistem Özellikleri; Anakart: Gigabyte GA-EP45C-DS3R İşlemci: Xeon X5450 Ekran kartı: Sapphire Radeon HD 4890 vapor-X 2 GB RAM'ler: 4 GB DDR3 1333 2 GB DDR3 1333 Toplam 6 GB PSU: Everest 450 Watt Eski Anakartım: Gigabyte G41M Combo Bilgisayarcıya götürdüğümde yapamadı ama USB veya CD'den nasıl başlatıp da format attı bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi pazarlar.
PC açılırken Gigabyte logosu gelince seri bir şekilde DEL tuşuna basıyorum. Klavye ışığı 1 salise yanıp sönüyor ve BIOS'a giriyorum fakat sonrasında tuşlar çalışmıyor. Ne yapabilirim? Denediklerim aşağıda sıralı ilginiz için teşekkür ederim. BIOS pilini çıkarıp 1 saat sonra taktım olmadı RAM'leri farklı RAM'lerle denedim olmadı HDD yerine SSD ile denedim olmadı Ekran kartını değiştirdim olmadı BIOS güncelledim olmadı Sistem Özellikleri; Anakart: Gigabyte GA-EP45C-DS3R İşlemci: Xeon X5450 Ekran kartı: Sapphire Radeon HD 4890 vapor-X 2 GB RAM'ler: 4 GB DDR3 1333 2 GB DDR3 1333 Toplam 6 GB PSU: Everest 450 Watt Eski Anakartım: Gigabyte G41M Combo Bilgisayarcıya götürdüğümde yapamadı ama USB veya CD'den nasıl başlatıp da format attı bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi pazarlar.
moxxi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 4 13 Ekim 2019 #2 Ucu farklı bir klavye modeli vardı usb değil bildiğim kadarıyla biosta o klavyeler çalışıyor.
āshǐdé yuánzhēn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 1.248 Çözümler 9 13 Ekim 2019 #3 moxxi dedi: Ucu farklı bir klavye modeli vardı usb değil bildiğim kadarıyla biosta o klavyeler çalışıyor. Genişletmek için tıkla... PS/2 demek istediniz sanırım ?
moxxi dedi: Ucu farklı bir klavye modeli vardı usb değil bildiğim kadarıyla biosta o klavyeler çalışıyor. Genişletmek için tıkla... PS/2 demek istediniz sanırım ?
O OmerDlr Decapat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 17 13 Ekim 2019 #4 Evet ucu yuvarlak olan klavye ile deniyorum
moxxi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 4 13 Ekim 2019 #5 āshǐdé yuánzhēn dedi: PS/2 demek istediniz sanırım ? Genişletmek için tıkla... Evet teşekkür ederim.