nzr71 Femtopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #1 Bilgisayar eski, USB bootable yapıp Windows yukleyemiyorum ne yapsam olmuyor. Yardım edebilir misiniz? Gigabyte GA-G31M-ES2L anakart bu. First bootable seçiyorum görmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2021
Bilgisayar eski, USB bootable yapıp Windows yukleyemiyorum ne yapsam olmuyor. Yardım edebilir misiniz? Gigabyte GA-G31M-ES2L anakart bu. First bootable seçiyorum görmüyor.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 21 Nisan 2021 #2 nzr71 dedi: Bilgisayar eski, USB bootable yapıp Windows yukleyemiyorum ne yapsam olmuyor. Yardım edebilir misiniz? Gigabyte GA-G31M-ES2L anakart bu. First bootable seçiyorum görmüyor. Genişletmek için tıkla... Siyah ekranda sağ üstte bir beyazlık varsa bekle sadece, bir de en başa al flaşı.
nzr71 dedi: Bilgisayar eski, USB bootable yapıp Windows yukleyemiyorum ne yapsam olmuyor. Yardım edebilir misiniz? Gigabyte GA-G31M-ES2L anakart bu. First bootable seçiyorum görmüyor. Genişletmek için tıkla... Siyah ekranda sağ üstte bir beyazlık varsa bekle sadece, bir de en başa al flaşı.