Swopperr Decapat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #1 Merhaba. Anakartımda M.2 desteği yok. X1 yuvasına bir aparat takınca oluyormuş. Bu giriş o giriş mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2021
Çözüm Yiğitt35 20 Kasım 2021 Evet, o beyaz yuva PCI X1 yuvası fakat almayı düşündüğünüz aparat ile umduğunuz performansı alamayabilirsiniz. Tavsiyem SATA SSD almanız yönünde.
Evet, o beyaz yuva PCI X1 yuvası fakat almayı düşündüğünüz aparat ile umduğunuz performansı alamayabilirsiniz. Tavsiyem SATA SSD almanız yönünde.
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 19 Kasım 2021 #2 PCI 1x'ten bahsediyorsak, evet o beyaz yuva. Artı 0 Eksi
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.459 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 20 Kasım 2021 #3 Evet, o beyaz yuva PCI X1 yuvası fakat almayı düşündüğünüz aparat ile umduğunuz performansı alamayabilirsiniz. Tavsiyem SATA SSD almanız yönünde. Artı 0 Eksi Çözüm
Evet, o beyaz yuva PCI X1 yuvası fakat almayı düşündüğünüz aparat ile umduğunuz performansı alamayabilirsiniz. Tavsiyem SATA SSD almanız yönünde.
KS KS Swopperr Decapat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #4 Yiğitt35 dedi: Evet, o beyaz yuva PCI X1 yuvası fakat almayı düşündüğünüz aparat ile umduğunuz performansı alamayabilirsiniz. Tavsiyem SATA SSD almanız yönünde Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim tavsiyeniz için bende sata ssd almaya karar verdim anakartim eski olduğu için aparatın çalışmama durumu var mis Artı 0 Eksi
Yiğitt35 dedi: Evet, o beyaz yuva PCI X1 yuvası fakat almayı düşündüğünüz aparat ile umduğunuz performansı alamayabilirsiniz. Tavsiyem SATA SSD almanız yönünde Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim tavsiyeniz için bende sata ssd almaya karar verdim anakartim eski olduğu için aparatın çalışmama durumu var mis