Çözüldü Gigabyte GA-G41M Combo Mavericks USB'siz Bot Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pazala

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar forumunuza yeni geldim mavericks kurulumunu gerçekleştirdim. Herşey iyi güzel fakat kurulumdan sonra tek bir hata ile karşılaştım o da usbsiz boot yapamıyorum sistemimin EFI desteği yok. Ve Kurulumu Türkçe olarak gerçekleştirdim. Clover Configurator ile USB belleği mount ediyorum. Fakat EFI desteği olmadığı için videodaki 2. mount u yapamıyorum. Biraz uğraştıktan sonra harddiskimin içinde EFI diye bir klasör açıldı fakat içinde herhangibir apple klasörü yok.

USB den mount ettiğim BOOT ve CLOVER klasörlerini içine atmama rağmen boot CLOVER ekranı gelmiyor. Farklı bir boot ekranında mount ettiğim boot dosyasını seçerek tekrar sisteme ulaşabiliyorum. USB takılı olduğunda da CLOVER boot ekranı sorunsuz olarak karşıma geliyor.

• Gigabyte GA-G41M Combo
  • Core 2 Duo E8500
  • Zotac 9600 GT
  • 6 GB Ram
  • 500GB Sata HDD

Recep bey teşekkür ederim sorunu kendim hallettim. Mavericks yükleme sırasında disk türünü günlüklü büyük küçük harf duyarlı olarak seçmemden kaynaklanıyormuş tekrar kurulum yaptım ve sadece günlüklüyü seçtim işlem tamam . Emekleriniz ve ilginizden dolayı çok teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı