M mrtdnc37 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 46 Çözümler 1 3 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu anakarta Xeon 5450 takmak istiyorum fakat emin olamadım, bazı kaynaklarda takıldığını ve kullanıldığını gördüm fakat sizlerinde fikir ve tecrübelerinize danışmak istedim. Şimdiden teşekkür ediyorum
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu anakarta Xeon 5450 takmak istiyorum fakat emin olamadım, bazı kaynaklarda takıldığını ve kullanıldığını gördüm fakat sizlerinde fikir ve tecrübelerinize danışmak istedim. Şimdiden teşekkür ediyorum
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2019 #2 Uyumludur. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS M mrtdnc37 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 46 Çözümler 1 3 Ağustos 2019 #3 Berrkay dedi: Uyumludur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, peki benim ek olarak yapmam gereken birşey var mıdır BIOS ayarı gibi? Artı 0 Eksi
Berrkay dedi: Uyumludur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, peki benim ek olarak yapmam gereken birşey var mıdır BIOS ayarı gibi?
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2019 #4 mrtdnc37 dedi: Çok teşekkür ederim, peki benim ek olarak yapmam gereken birşey var mıdır BIOS ayarı gibi? Genişletmek için tıkla... Ben yapmamıştım, sadece Windows 10 kurmak istiyorsanız anakartı modlamanız gerekli. -Xeon E5450, Windows 10. Artı 0 Eksi
mrtdnc37 dedi: Çok teşekkür ederim, peki benim ek olarak yapmam gereken birşey var mıdır BIOS ayarı gibi? Genişletmek için tıkla... Ben yapmamıştım, sadece Windows 10 kurmak istiyorsanız anakartı modlamanız gerekli. -Xeon E5450, Windows 10.
KS KS M mrtdnc37 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 46 Çözümler 1 3 Ağustos 2019 #5 Berrkay dedi: Ben yapmamıştım, sadece Windows 10 kurmak istiyorsanız anakartı modlamanız gerekli. -Xeon E5450, Windows 10. Genişletmek için tıkla... Sizde de aynı anakart bulunduğu için soruyorum, hız aşırtma da bulundunuz mu peki? Artı 0 Eksi
Berrkay dedi: Ben yapmamıştım, sadece Windows 10 kurmak istiyorsanız anakartı modlamanız gerekli. -Xeon E5450, Windows 10. Genişletmek için tıkla... Sizde de aynı anakart bulunduğu için soruyorum, hız aşırtma da bulundunuz mu peki?
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2019 #6 mrtdnc37 dedi: Sizde de aynı anakart bulunduğu için soruyorum, hız aşırtma da bulundunuz mu peki? Genişletmek için tıkla... O olaylara girmek istedim fakat PSU'um yetersiz olduğu için başlamadım, ek olarak bu anakartla overclock yapılmamasını öneriyorlar. Artı 0 Eksi
mrtdnc37 dedi: Sizde de aynı anakart bulunduğu için soruyorum, hız aşırtma da bulundunuz mu peki? Genişletmek için tıkla... O olaylara girmek istedim fakat PSU'um yetersiz olduğu için başlamadım, ek olarak bu anakartla overclock yapılmamasını öneriyorlar.
KS KS M mrtdnc37 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 46 Çözümler 1 3 Ağustos 2019 #7 Berrkay dedi: O olaylara girmek istedim fakat PSU'um yetersiz olduğu için başlamadım, ek olarak bu anakartla overclock yapılmamasını öneriyorlar. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, anladığım kadarıyla overclock işi riskli. Artı 0 Eksi
Berrkay dedi: O olaylara girmek istedim fakat PSU'um yetersiz olduğu için başlamadım, ek olarak bu anakartla overclock yapılmamasını öneriyorlar. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, anladığım kadarıyla overclock işi riskli.
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2019 #8 mrtdnc37 dedi: Çok teşekkür ederim, anladığım kadarıyla overclock işi riskli. Genişletmek için tıkla... Öğrendiğiniz sürece ve kontrollü yapılınca riskli değil aslında, sadece düşük seviye işlemciler için P41 çipsetli anakartları daha çok öneriyorlar. Artı 0 Eksi
mrtdnc37 dedi: Çok teşekkür ederim, anladığım kadarıyla overclock işi riskli. Genişletmek için tıkla... Öğrendiğiniz sürece ve kontrollü yapılınca riskli değil aslında, sadece düşük seviye işlemciler için P41 çipsetli anakartları daha çok öneriyorlar.
KS KS M mrtdnc37 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 46 Çözümler 1 3 Ağustos 2019 #9 Berrkay dedi: Öğrendiğiniz sürece ve kontrollü yapılınca riskli değil aslında, sadece düşük seviye işlemciler için P41 çipsetli anakartları daha çok öneriyorlar. Genişletmek için tıkla... İlginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Berrkay dedi: Öğrendiğiniz sürece ve kontrollü yapılınca riskli değil aslında, sadece düşük seviye işlemciler için P41 çipsetli anakartları daha çok öneriyorlar. Genişletmek için tıkla... İlginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim
emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #10 merhabalar farklı bir işlemciye geçicekseniz bios'u modlamanız lazım Artı 0 Eksi