Kürşat Akkoyunlu Hectopat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2015 #11 pesofcoys dedi: @Silinen üye beni yaniltan bu video oldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kardeşim hiçbir alakası yok ben bu adamın ne yaptığına bir anlam veremedim. Ben direk işlemciyi anakartın üzerindeki işlemci yuvasına taktım ve çalıştı. Zaten kurulumu da böyle çok araştırdım. pesofcoys dedi: @Silinen üye beni yaniltan bu video oldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sen bana alacağın işlemcinin linkini atar mısın
pesofcoys dedi: @Silinen üye beni yaniltan bu video oldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kardeşim hiçbir alakası yok ben bu adamın ne yaptığına bir anlam veremedim. Ben direk işlemciyi anakartın üzerindeki işlemci yuvasına taktım ve çalıştı. Zaten kurulumu da böyle çok araştırdım. pesofcoys dedi: @Silinen üye beni yaniltan bu video oldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sen bana alacağın işlemcinin linkini atar mısın
pesofcoys Kilopat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 396 Yer TRabzon61 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fen ve Teknoloji Öğretmeni 8 Ağustos 2015 #12 http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-lga775-anakarta-tak-calistir-222193216/detay
Kürşat Akkoyunlu Hectopat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2015 #13 pesofcoys dedi: http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-lga775-anakarta-tak-calistir-222193216/detay Genişletmek için tıkla... Hahaha bu zaten benim aldığım işlemci. Ama belki adamın elinde birden fazla vardır. Eğer öyleyse gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
pesofcoys dedi: http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-lga775-anakarta-tak-calistir-222193216/detay Genişletmek için tıkla... Hahaha bu zaten benim aldığım işlemci. Ama belki adamın elinde birden fazla vardır. Eğer öyleyse gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
pesofcoys Kilopat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 396 Yer TRabzon61 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fen ve Teknoloji Öğretmeni 8 Ağustos 2015 #14 Silinen üye dedi: Hahaha bu zaten benim aldığım işlemci. Ama belki adamın elinde birden fazla vardır. Eğer öyleyse gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Siz kaça aldınız?
Silinen üye dedi: Hahaha bu zaten benim aldığım işlemci. Ama belki adamın elinde birden fazla vardır. Eğer öyleyse gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Siz kaça aldınız?
Kürşat Akkoyunlu Hectopat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2015 #15 pesofcoys dedi: Siz kaça aldınız? Genişletmek için tıkla... 175' e aldım ama ben havale sonrası kargo şeklinde aldım. Sahibinden.com da GET ilan olunca komisyon alındığı için fiyat biraz artıyor.
pesofcoys dedi: Siz kaça aldınız? Genişletmek için tıkla... 175' e aldım ama ben havale sonrası kargo şeklinde aldım. Sahibinden.com da GET ilan olunca komisyon alındığı için fiyat biraz artıyor.