55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 13 Haziran 2020 #21 Erhan Akın dedi: Çok teşekkürler. O zaman ekran kartım Radeon 5500 series Amd idi. Şimdi Geforge 210 ekran kartım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartın zayıf. Oyun performansında büyük bir artış olmayacaktır. Bilgisayar performansında artış olur.
Erhan Akın dedi: Çok teşekkürler. O zaman ekran kartım Radeon 5500 series Amd idi. Şimdi Geforge 210 ekran kartım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartın zayıf. Oyun performansında büyük bir artış olmayacaktır. Bilgisayar performansında artış olur.
Erhan Akın Hectopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #22 55superx dedi: Ekran kartın zayıf. Oyun performansında büyük bir artış olmayacaktır. Bilgisayar performansında artış olur. Genişletmek için tıkla... Şu an Lol da 80 fps alıyorum lakin valorantta 30 fps alıyorum fps i çok alamam diyorsun yani çok bi oyun oynamıyorum bu ikisi
55superx dedi: Ekran kartın zayıf. Oyun performansında büyük bir artış olmayacaktır. Bilgisayar performansında artış olur. Genişletmek için tıkla... Şu an Lol da 80 fps alıyorum lakin valorantta 30 fps alıyorum fps i çok alamam diyorsun yani çok bi oyun oynamıyorum bu ikisi
T Tarık Özcan Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 52 Çözümler 1 11 Mayıs 2021 #23 Hocam son durum nedir? İşlemci aldınız mı? Erhan Akın dedi: Şu an Lol da 80 fps alıyorum lakin valorantta 30 fps alıyorum fps i çok alamam diyorsun yani çok bi oyun oynamıyorum bu ikisi Genişletmek için tıkla...
Hocam son durum nedir? İşlemci aldınız mı? Erhan Akın dedi: Şu an Lol da 80 fps alıyorum lakin valorantta 30 fps alıyorum fps i çok alamam diyorsun yani çok bi oyun oynamıyorum bu ikisi Genişletmek için tıkla...