Gigabyte GA-H55M sistem nasıldır?

burakplt29

Femtopat
Arkadaşlar Letgo'dan 2 el PC alacağım, özelliklerine baktım anlamadım, size danışmak istedim.

Anakart: Gigabyte GA-H55M-USB3 İşlemci: i5 650 3.2GHz RAM: 8GB Kingston SSD: 60GB Kingston HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm Ekran kartı: AMD Radeon HD 4600 1GB
Sistem böyle iş çıkarır mı? GTA 5 gbi yüksek grafikli oyunları 50-60 FPS'te oynatır mı?

Arkadaşlar Letgo'dan 2 el PC alacağım, özelliklerine baktım anlamadım, size danışmak istedim.

Anakart: Gigabyte GA-H55M-USB3 İşlemci: i5 650 3.2GHz RAM: 8GB Kingston SSD: 60GB Kingston HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm Ekran kartı: AMD Radeon HD 4600 1GB
Sistem böyle iş çıkarır mı? GTA 5 gbi yüksek grafikli oyunları 50-60 FPS'te oynatır mı?
Alınmamalı diye düşünüyorum. Düşük-orta ayarlarda verdiğiniz FPS değerine yakın bir performans sunabilir ama sistem çok eski ve geleceği yok. Bütçe belirtin, biraz daha bekleyin ve güncel APU bir sistem almaya çalışın. Gelecekte harici ekran kartı takabilirsiniz.

Anakart ddr3 destekliyor yanılmıyorsam. Ekran kartı 12 yıl öncesinin ekran kartı. Keza işlemci aynı şekilde 10 yıl kadar eski. Bu bilgisayardan çok verim alabileceğini sanmıyorum

Anakart: Gigabyte GA-H55M-USB3 işlemci: i5 650 3.2GHz RAM: 8 GB Kingston SSD: 60GB Kingston HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200RPM ekran kartı: AMD Radeon HD 4600 1GB.

Google'ı zor açar bu sistem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı