Gigabyte GA-H61M-DS2 ile i7 3770K uyumlu mudur?

Mustata63

Hectopat
Daha fazla  
Intel i5 2500 işlemcimden Intel i7 Intel i7 3770K'ya geçeceğim.
Uyumlu mudur acaba? Anakartımın markası Gigabyte GA-H61M-DS2. (rev 3.0)

Uyumludur sorun olmaz.

Evet H61 anakartlar 3. nesil Intel işlemciler ile uyumpeki 4. nesil ile uyumlu mudur?

Anakartım olan Gigabyte'ın sitesine girdiğimde anakartım 2000/3000 Intel HD grafik yazıyor peki bu ne anlama geliyor bu işlemvi Intel HD grafik 4000.

Anakartım olan Gigabyte'ın sitesine girdiğimde anakartım 2000/3000 Intel HD grafik yazıyor peki bu ne anlama geliyor bu işlemvi Intel HD grafik 4000.

Orası çok önemli değil, CPU destek listesine bakman lazım.

Ekran kartı kullanmadığınızda işlemcinin içindeki kullanacağınız grafik birimi o HD Grafik.
Diğer sorunuza gelirsek anakartınız 2. ve 3. nesil işlemcilerle uyumlu, 4. nesil işlemci desteği yoktur.

Ekran kartı kullanmadığınızda işlemcinin içindeki kullanacağınız grafik birimi o HD grafik.
Diğer sorunuza gelirsek anakartınız 2. ve 3. nesil işlemcilerle uyumlu, 4. nesil işlemci desteği yoktur.

Ekran kartım yok işte Intel HD grafik kullanacağım ama sitede 2000/3000 HD grafik yazıyor bu benim alacağım işlemci 4000 HD grafik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…