Gigabyte GA H61M S1 sistem, RTX 4000 serisiyle uyumlu mu?

snob

Hectopat
Gigabyte GA H61m S1 ekran kartım RTX4060 veya baska bir RTX serisi ile uyumlu calışır mı? Teşekkürler.

Takarsın çalışır paran varsa 4090 bile takarsın da hangi işlemciyi takarsan tak darboğaz yiyeceksin.

Gigabyte GA H61m S1 ekran kartım RTX4060 veya baska bir RTX serisi ile uyumlu calışır mı? Teşekkürler.
İşlemcine fazlasıyla ağır kaçar. Uyum konusunda sorun yok ama tam performansta kullanamazsın. Ferrariye tüp takmak gibi bir şey. Mantıksız olur yani özetle.

Hocam "şu anakart, şu ekran kartı ile uyumlu çalışır mı?" gibi bir soru yoktur. Nedense böyle bir yanlış anlaşılma var. Eğer anakartınızda "PCI-Express" dediğimiz alttaki fotoğraftada olduğu gibi bir giriş varsa oraya istediğiniz ekran kartını takabilirsiniz. Sürümler farklı olsa bile neredeyse hiçbir performans farkı olmadan çalışacaktır. Ancak sorun şu ki o anakarta takacağınız işlemci eski olacağından ekran kartına darboğaz yapabilir.

Söylediklerinizden bu anakarta güzel bir işlemci takılamayacağını cıkardım.

Bir de fiyat performans anakart ve işlemci önerirseniz çok memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…