Genelde H61 anakartlar 1600 MHz destekler ancak Gigabyte'ın sitesinde bu model için 1333 MHz yazılmış. Denemek lazım. 1600 MHz takarsanız desteklemezse 1333 MHz hızında sorunsuzca çalışır problem olmaz.
Genelde H61 anakartlar 1600 MHz destekler ancak Gigabyte'ın sitesinde bu model için 1333 MHz yazılmış. Denemek lazım. 1600 MHz takarsanız desteklemezse 1333 MHz hızında sorunsuzca çalışır problem olmaz.
Dostum ilgilenir misin bilmem ama Çinli OEM markalar 1600MHz, USB3.0 ve M.2 destekli modeller satıyor Türkiye'de Turbox gibi markalar bu modelleri pazarlıyor.
Bende de Turbox marka H61 anakart var, M2 hariç yukarıda bahsettiğim özellikler var ve aktif 1600MHz Ram kullanıyorum. Şuana kadar sistemde donanım uyumsuzluğu veya herhangi bir sorun yaşamadım.
Bende de Turbox marka H61 anakart var, M.2 hariç yukarıda bahsettiğim özellikler var ve aktif 1600MHz RAM kullanıyorum. Şu ana kadar sistemde donanım uyumsuzluğu veya herhangi bir sorun yaşamadım.
Birkaç yıl önce aldığım hazır sistemle birlikte geldi (trendyolda vb. sitelerde bu tarz sistemlerin anakart bilgisi bulunmuyor genelde), kime sorsan bu tarz markaların kötü olduğunu söyler ama ben şuana kadar bir sorun yaşamadım ve sistemim gayet stabil çalışıyor. Önerme konusunda ise hayır önermem çünkü yazılım desteği çok sınırlı e-posta ile güncel BIOS paylaşılmasını talep ettim kabaca reddettiler.