Çözüldü Gigabyte GA-H61M-S2PV rev2.2 BIOS sürümü nereden indirilmeli?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

graybob33

Femtopat
Daha fazla  
Anakartıma (Gigabyte GA-H61M-S2PV rev2.2) BIOS güncellemesi yapmak istiyorum, bu linkten hangisini indireceğim yardımcı olabilir misiniz? En güncel sürümü indirmek istiyorum.

Çözüm

BIOS kısmından FB veya FCe olanı seçin. FCe olan daha güncel ama beta BIOS. 10 yıllık bir sürüm olduğu için sıkıntı olacağını sanmam. Seçim size kalmış.

BIOS kısmından FB veya FCe olanı seçin. FCe olan daha güncel ama beta BIOS. 10 yıllık bir sürüm olduğu için sıkıntı olacağını sanmam. Seçim size kalmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam peki nasıl guncelliyecegiz rehber var mı bu konuyla ilgili bir de benim anakarta özel bir güncelleme şekli var mı vesaire

Hocam peki nasıl guncelliyecegiz rehber var mı bu konuyla ilgili bir de benim anakarta özel bir güncelleme şekli var mı vesaire
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Şuradan yardım alabilirsiniz hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı