Fc, "flip chip" anlamına gelir ancak bunlar aynı sokettir.
Ancak anakart, Xeon işlemcileri desteklenmiş olarak listelemiyor (sunucu anakartı olmadığı için o kadar da garip değil), bu yüzden uygun olsa da, anakartınız büyük olasılıkla onu desteklemeyecektir.
Diğer bir sitede [SOLVED] - Will "E3 1240 v2 CPU" work on "GA-H61M-DS2V Mainboard" ?? adam başka anakart model ile destekler mi demiş. Adam deneyip çalıştığını söylemiş. Hem anakartın işlemci destek listesine baktığımda 1240 var ama V2 yok.
Peki ben bu işlemciyle yukarıda bahsettiğim anakartı uyumlu ve sorunsuz çalıştırabileceğimden nasıl emin olabilirim? Daha bu işlemciyle kullanan varsa hangi anakartlar kullandığını söyleyebilir mi?
Emin misiniz? Yukarıda yazdığımı hepsini okumuşsunuzdur. Evet Aliexpress'ten alıyorum. O paraya daha mantıklı bir işlemci varsa onu tercih edebilirim. Anakartta ikinci el alacağım bir yerden.
Emin misiniz? Yukarıda yazdığımı hepsini okumuşsunuzdur. Evet Aliexpress'ten alıyorum. O paraya daha mantıklı bir işlemci varsa onu tercih edebilirim. Anakartta ikinci el alacağım bir yerden.