Gigabyte GA-H61M-USB3-B3 v1 BIOS güncellerken winload.exe hatası

emrhnbyrm

Megapat
Yer
Karabük
Daha fazla  
Merhabalar ben bügün Gigabyte GA-H61M-USB3-B3 v1 anakartımın bios sürümünü güncellerken hata aldım. Bu hata yüzünden bilgisayarı kullanamıyorum. Bu sorun nasıl çözülebilir?

@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada BIOS ile ilgili bir şey göremedim. Windows ile ilgili bir ekran. İşletim sisteminizin dosyalarında bir sorun var. Bunu tamir etmenizi söylüyor.

Windows işletim sistemini başlatmayı tetikleyecek olan winload.exe dosyası silinmiş yada hasar görmüş durumda. Eğer orijinal kullanıyorsan 7'yi format diskinin takarak ürünü tamir et. Eğer korsan kullanıyorsan Windows 8.1'e geçiş yap.

Benim Windows'um ssd'ye kurulu, ama boot menüsünden harddisk'i seçtiğim zaman bilgisayar sorunsuz açılıyor.
@Murat5038
@MF

Benim Windows'um ssd'ye kurulu, ama boot menüsünden harddisk'i seçtiğim zaman bilgisayar sorunsuz açılıyor.
@Murat5038
@MF
O zaman ya SSD'ye kurulu değil. Yada HDD yerine SSD'yi seçiyorsun. HDD'de işletim sistemi kurulu değilse HDD'den başlamaz.

Ama Windows 8.1 ssd'ye yüklü. Hardiski seçiyorum sorunsuz başlıyor. Ssd'yi seçiyorum yukarıdaki fotoğraftaki hatayı alıyorum.
Şimdi biostan 1. olarak Harddisk, 2. olarak ise ssd'yi seçtim sorun düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…