SametO5 Hectopat Katılım 29 Eylül 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2016 #1 Arkadaşlar önce konuyu yanlış yere açtığım için özür dilerim. Benim Gıgabyte GA-M61PME-S2P anakartım var buna uygun ekran kartı alacağım. Hangi marka ve hangi model ekran kartı almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar önce konuyu yanlış yere açtığım için özür dilerim. Benim Gıgabyte GA-M61PME-S2P anakartım var buna uygun ekran kartı alacağım. Hangi marka ve hangi model ekran kartı almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.733 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2016 #2 İşlemcin nedir?
SametO5 Hectopat Katılım 29 Eylül 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2016 #3 BERWAR dedi: İşlemcin nedir? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum ama zannet dersem AMD 7700 mıydı neydi öyle bişey di tam emin değilim
BERWAR dedi: İşlemcin nedir? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum ama zannet dersem AMD 7700 mıydı neydi öyle bişey di tam emin değilim