Gigabyte GA-M61PME-S2P sistem Windows logosunda kalıyor

Canyildiz00

Kilopat
Masaüstü PC Windows 10 açılış logosunda boş boş dönüyor, lütfen yardım.
PC özelikleri;
  • 1 GB DDR2 RAM
  • Palit HD 2400 Pro ekran kartı
  • GA-M61PME-S2P ANAKART
Logo boş dönüyor. Logonun altındaki noktalar boş dönüyor.

Çözüm
Eğer Windows 10'un 64 bit sürümünü kullanıyorsanız, 64 bit sürümünün minimum ram gereksinimi 2 gb. Sizinki 1gb. Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir.
O sisteme Windows XP veya XFCE tabanlı Linux sürümleri kurun. Windows 10 için fazla yaşlı.

Şimdi [US=185136]@Yiğithan Karabel[/USER] veya @Silinen üye gelip sana yardım edebilir ama.

Ancak noktaların boş dönmesi HDD arızasına işaret ediyor olabilir. Bir saat kadar bekleyin, sorun çözülebilir.
Bu şekilde ben buna nasıl format atabilir im

Dosya Ekleri

• 1544869639662670869476.jpg
    1544869639662670869476.jpg
    259,7 KB · Görüntüleme: 45
İşlemciniz nedir?

O sistemin RAM miktarından ve ekran kartından zaten Windows 10 kurulamayacağı belli oluyor.

Ekran kartınızın sürücü desteğine baktım. Windows 8 sonrası için sürücü çıkmamış.

O sisteme Windows 7 kurulur. Linux'a da bakabilirsiniz.

Ama Windows XP gibi tarihi eser, doğru dürüst yazılım desteği bile olmayan bir işletim sistemi de kurmayın.

Düzenleme: Windows 10 kullandığınızı belirtmişsiniz.

O sisteme Windows XP veya XFCE tabanlı Linux sürümleri kurun. Windows 10 için fazla yaşlı.

Şimdi @yika38 veya @Silinen üye gelip sana yardım edebilir ama.

Ancak noktaların boş dönmesi HDD arızasına işaret ediyor olabilir. Bir saat kadar bekleyin, sorun çözülebilir.

Beni neden etiketlediniz?

Son düzenleme:
Nasıl XP format atabilirim?

Microsoft, bununla ilgili bir ISO dosyası yayınlamadı. Belki yayınlamıştır, bilmiyorum. Ama illa da kurmak istiyorsanız 3. parti sitelere yönelmeniz lazım. Onlar da korsan kapsamına giriyor. Bu yüzden tavsiye etmeyiz ve forumca bu tür sitelere karşıyız.

Ayrıca Windows XP ve Vista'ya verilen doğru dürüst yazılım desteği bile kalmadı. Belki Vista'ya az bir şans verilebilir. Ne var ki, yazılımcılar Vista'dan da desteği çekmeye başlandı. Ayrıca çoğu güvenlik yazılımı Windows XP'den desteğini çekmiş durumda. Yani hem yazılım, hem de güvenlik bakımından sıkıntılı olursunuz.

Windows 7 kurun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı