Görüntü Bağdaştırıcısı :SAPPHIRE Radeon X1550 Series (512 MB)
Monitör :LG W2243 (Analog) [22" LCD] (202933145)
Disk Sürücüsü :SAMSUNG HD322HJ SCSI Disk Device (320 GB, 7200 RPM, SATA-II)
Bilgisayar özellikleri bunlar ( Everest sağolsun ) Öğrenciyim orta seviye gelir sahibi , aylık 100 lira max bilgisayar için harcama yapabilirim. Öncelik olarak ekran kartı ve ram ekleme yapmak istiyorum , oyun oynuyorum mafia 2 v.b. tarz oyunları yani HD ekran kartı isteyen oyunları kendi bilgisayarımda kullanamadığım için pek tat alamıyorum. Yapacağınız her yorum benim için önemli yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin.
Az daha iyisi olsun derken biraz pahalı kaçmış olabilir Sonuçta toplama bilgisayar alman her zaman daha iyi ama böyle oluncada taksite bağlayıp alamiyorsun. Sonuç olarak 1100 TL bu parçalar. İstersen daha düşük fiyata da toplanabilir.
Kasa konusunda beni hiç memnun eden kasalar yok, o yuzden sen bana öner diye bilirim. Ama alırsam Dark falcon kasa alırım fiyat ve donanım olarak çok uygun. Bir de thermaltake 'in kasaları çok güzel ama onlarda fiyat konusunda uçuyorlar .
Önerdiğiniz sistemin anakartında AMD 700 serisi yonga seti var. İşlemci yeni, yonga seti eski olmuş. yani kısacası uyumsuz bir sistem toplamışsınız maalesef. Artık AMD 900 serisi var. Tavsiyem 900 serisi yonga setli bir anakart alınması. Böylece doğrudan Bulldozer'e geçilebilir.
Anakartını değiştirmeden de Phenom II işlemci takabilirsin. Ama BIOS'u güncellemen lazım. En son Beta BIOS'u yüklersen altı çekirdekli işlemcileri dahi kullanabiliyorsun:
Anakartını değiştirmeden de Phenom II işlemci takabilirsin. Ama BIOS'u güncellemen lazım. En son Beta BIOS'u yüklersen altı çekirdekli işlemcileri dahi kullanabiliyorsun:
Yani şuan mafia 2 v.b yeni oyunları oynamak için işlemciyi falan değiştirmem gerekecek? Anakartım idare eder nitelikte o zaman. Bu anakart üzerine bir sistem önerebilir misiniz ? Fiyat olarak makul seviyede olursa sevinirim.
Kasa konusunda beni hiç memnun eden kasalar yok, o yuzden sen bana öner diye bilirim. Ama alırsam Dark falcon kasa alırım fiyat ve donanım olarak çok uygun. Bir de thermaltake 'in kasaları çok güzel ama onlarda fiyat konusunda uçuyorlar .
Aslında bende kendimce bir çözüm geliştirdim. Ekstra olarak kasa dışına açma kapama düğmesi yerleştirim 4 fan daha bağladım kasa yanına açtığım yerlerden. Yani çok ısınma olduğu zaman açıp kullanabiliyorum bu biraz ses yapsa da beni idare edebiliyor.