NewDAYI Hectopat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 769 Makaleler 3 Çözümler 2 30 Mart 2015 #1 Anarkatım : www.gigabyte.com.tr: GIGABYTE - Motherboard, Graphics Card, Notebook, Slate, Mini PC, Server, PC Peripherals and more / GA-M68M-S2P (Rev.... Ekran kartı : www.vatanbilgisayar.com: Asus R7 240 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Anakartım bu ekran kartını çalıştırabilir mi ?
Anarkatım : www.gigabyte.com.tr: GIGABYTE - Motherboard, Graphics Card, Notebook, Slate, Mini PC, Server, PC Peripherals and more / GA-M68M-S2P (Rev.... Ekran kartı : www.vatanbilgisayar.com: Asus R7 240 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Anakartım bu ekran kartını çalıştırabilir mi ?
S sefa1937 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 1.774 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2015 #2 Konu başlığında; acil, yardım, lütfen gibi sözcükleri kullanmayın lütfen. Konuya gelirsek, anakart PC-I Express 16x desteklemekte. Sorunsuz kullanırsınız. (Ekran kartı yüksek değil, tam performans alırsınız)
Konu başlığında; acil, yardım, lütfen gibi sözcükleri kullanmayın lütfen. Konuya gelirsek, anakart PC-I Express 16x desteklemekte. Sorunsuz kullanırsınız. (Ekran kartı yüksek değil, tam performans alırsınız)
NewDAYI Hectopat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 769 Makaleler 3 Çözümler 2 1 Nisan 2015 #3 Silinen üye dedi: Konu başlığında; acil, yardım, lütfen gibi sözcükleri kullanmayın lütfen. Konuya gelirsek, anakart PC-I Express 16x desteklemekte. Sorunsuz kullanırsınız. (Ekran kartı yüksek değil, tam performans alırsınız) Genişletmek için tıkla... ilgin için teşşekürler, Ekran kartını aldım lakin video sinyali yok uyku moduna geçiyor diye uyarı alıyorum bunun sebebi supply olabilir yada başka birşeyden kaynaklanıyor olabilir mi ? yardımcı olabilecek arkadaslar ilgi gösterirse sevinirim Arkadaşlar acil yardımcı olabilecek var mı ? video sinyali yok uyku moduna geçiyor diye uyarı alıyorum kasa çalışıyor ekrana bu uyarı geliyor PSU yetersizliğinden kaynaklanan bir uyarı olabilir mi 200 w psu var Pc özellilerini yazayım Anarkatım : www.gigabyte.com.tr: GIGABYTE - Motherboard, Graphics Card, Notebook, Slate, Mini PC, Server, PC Peripherals and more / GA-M68M-S2P (Rev.... Ekran kartı : www.vatanbilgisayar.com: Asus R7 240 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar İşlemci : Amd phenom 9850 x4 Ramlar : ddr2 2 slot 2x2 = 4 gb PSU 200 W psu'dan kaynaklanan bir uyarı olabilir mi konu hakkında bilgisi olan arkadaslardan yardımcı olabilece var mı ? sorunu çözdüm arkadaşlar teşekkürler kilit atarsanız sevinirim aynı dertten müzdarip olan arkadaslar için ben psu değiştirdim sorun çözüldü
Silinen üye dedi: Konu başlığında; acil, yardım, lütfen gibi sözcükleri kullanmayın lütfen. Konuya gelirsek, anakart PC-I Express 16x desteklemekte. Sorunsuz kullanırsınız. (Ekran kartı yüksek değil, tam performans alırsınız) Genişletmek için tıkla... ilgin için teşşekürler, Ekran kartını aldım lakin video sinyali yok uyku moduna geçiyor diye uyarı alıyorum bunun sebebi supply olabilir yada başka birşeyden kaynaklanıyor olabilir mi ? yardımcı olabilecek arkadaslar ilgi gösterirse sevinirim Arkadaşlar acil yardımcı olabilecek var mı ? video sinyali yok uyku moduna geçiyor diye uyarı alıyorum kasa çalışıyor ekrana bu uyarı geliyor PSU yetersizliğinden kaynaklanan bir uyarı olabilir mi 200 w psu var Pc özellilerini yazayım Anarkatım : www.gigabyte.com.tr: GIGABYTE - Motherboard, Graphics Card, Notebook, Slate, Mini PC, Server, PC Peripherals and more / GA-M68M-S2P (Rev.... Ekran kartı : www.vatanbilgisayar.com: Asus R7 240 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar İşlemci : Amd phenom 9850 x4 Ramlar : ddr2 2 slot 2x2 = 4 gb PSU 200 W psu'dan kaynaklanan bir uyarı olabilir mi konu hakkında bilgisi olan arkadaslardan yardımcı olabilece var mı ? sorunu çözdüm arkadaşlar teşekkürler kilit atarsanız sevinirim aynı dertten müzdarip olan arkadaslar için ben psu değiştirdim sorun çözüldü