Furkan Özmen
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle sistemimi tanıtayım.
Windows 8.1 kurulumuna başlarken ekranda "Your pc ran into a problem and needs to restart. We're just collecting some error info, and then we'll restart for you" yazan bir hata mesajı beliriyor ve bilgisayar kendine reset atıyor.
Windows 7 kurmayı denedim, onda da "Yükleme Tamamlanıyor" aşamasında donup kalıyor. Bazen de mavi ekran hatası veriyor.
Harddiskim yeni ve sağlam. RAM'i Memtest86+ ile test ettim ve hiçbir sorun çıkmadı. Anakart da birkaç yıllık daha. Çok uğraştım sorunu tespit edebilmek için, ama başaramadım.
Windows 8.1 kurulurken çıkan hata için örnek görsel:
Sorun hala devam ediyor.
- Gigabyte GA-M68M-S2P Anakart
- AMD athlon 64 x2 5200+ İşlemci
- Kingston 1 gb Ddr2 800 Mhz RAM
Windows 8.1 kurulumuna başlarken ekranda "Your pc ran into a problem and needs to restart. We're just collecting some error info, and then we'll restart for you" yazan bir hata mesajı beliriyor ve bilgisayar kendine reset atıyor.
Windows 7 kurmayı denedim, onda da "Yükleme Tamamlanıyor" aşamasında donup kalıyor. Bazen de mavi ekran hatası veriyor.
Harddiskim yeni ve sağlam. RAM'i Memtest86+ ile test ettim ve hiçbir sorun çıkmadı. Anakart da birkaç yıllık daha. Çok uğraştım sorunu tespit edebilmek için, ama başaramadım.
Windows 8.1 kurulurken çıkan hata için örnek görsel:
- -Kasanın içindeki toz temizlendi.
- -BIOS ayarları sıfırlandı, bir şey fark etmeyince ayarlar eski hallerine geri döndürüldü.
- -Windows XP kurulumu denendi. Kurulumun ardından reset attıktan sonra "Disk okuma hatası" alınıyor.
Sorun hala devam ediyor.
Son düzenleyen: Moderatör: