Gigabyte GA-P31-DS3l anakarta ekran kartı önerisi

Bütçe
600
Makaleler
7
Daha fazla  
Merhabalar, sistemimim güç kaynağını ve işlemcisini yakın zamanda güncelledim güç kaynağım 12V kanalından 218V veriyor işlemcim ise Q8400 OC yapmadım ama kule soğutucum var. 3 GHz'ye çekerim şu anki ekran kartım GT430 1GB ve ben ekran kartımı GTX 750 Ti yapmak istiyorum güç kaynağı yetiyor işlemci de besliyor ama anakart konusunda şüphelerim var çünkü anakartim PCI Express 1 slotuna sahip GTX 750 Ti ise PCI Express 3. şu an kullandığım ekran kartı PCI Express 1.1 bir sorun olmuyor, peki 750 Ti ve GT 1030 alsam uyumlu olur mu veya başka ekran kartı tavsiyeniz var mı?
Bütçe 600 TL arkadaşlar bu arada.

Rakamlar sadece versiyondur. Takıp kullanabilirsiniz. Sadece iletim hızınız PCI Express 1 oranında olacaktır.

Ekran kartı slota uyar sıkıntı yok. İşlemci 750 Tİ ile biraz darboğaz yapar.

RX 570 Nitro+ 4 GB 256Bit.

Konu ile alakası nedir?
Ekran kartı slota uyar sıkıntı yok. İşlemci 750 Ti ile biraz darboğaz yapar.

Teşekkürler işlemciyi overclock yapacağım hafif darboğaza razıyım GT430 rezaletinden bıktım.

Rakamlar sadece versiyondur. Takıp kullanabilirsiniz. Sadece iletim hızınız PCI Express 1 oranında olacaktır.

Teşekkürler peki çok performans düşüşü olur mu 750 Ti'da o kadar dusecekse R7 240 falan alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…