Gigabyte GA-VM900M anakart için en iyi işlemci

BugraEroglu

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Evde boş boş duran 775 pin kasayı ufak tefek para harcayarak kullanılabilinir bir bilgisayar haline getirmeyi planlıyorum.
Elimdeki malzemeler:
  • Exper kasa.
  • 4 GB DDR2 RAM.
  • Gigabyte GA-VM900M anakart.
  • 300 GB HDD.
  • 200W PSU.
  • Core 4300 1,81 GHz işlemci.

Ne yaparsam günlük kullanım için uygun bir bilgisayar haline gelir? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Maksimum harcanacak para 100 TL olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınıza takılabilecek olan tüm CPU'ları bu listeden görebilirsiniz. Yanında "N/A" yazan işlemciler desteklenmiyor demektir.

Arkadaşlar merhaba. Evde boş boş duran 775 pin kasayı ufak tefek para harcayarak kullanılabilinir bir bilgisayar haline getirmeyi planlıyorum.
Elimdeki malzemeler:
  • Exper kasa.
  • 4 GB DDR2 RAM.
  • Gigabyte GA-VM900M anakart.
  • 300 GB HDD.
  • 200W PSU.
  • Core 4300 1, 81 GHz işlemci.

Ne yaparsam günlük kullanım için uygun bir bilgisayar haline gelir? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Maksimum harcanacak para 100 TL olacaktır.

Intel Core™ 2 Quad Q9650 ve P4-Extreme Edition 3.73GHz ve Core™ 2 Duo E8600 bu işlemciler senin anakarta en güçlüleri.

Ama yeni bir işlemci almayan önce bir güç kaynağı al ve eğer ekran kartın varsa harici darboğaz oluyorsa ekran kartıyı değiştir.

Intel Core™ 2 Quad Q9650 ve P4-Extreme Edition 3.73GHz ve Core™ 2 Duo E8600 bu işlemciler senin anakarta en güçlüleri.
Yanlarında "N/A" yazıyor dostum, takamaz.
1595160586582.png

Ama anakartı 775 Intel soket dostum bende 775 soket kullanıyorum şu an 775 soket tüm Intel işlemciler ona oluyor ona, da olması lazım.
İllaki chipset farkı vardır dostum, soket aynı diye %100 aynı olacak diye bir şey yok maalesef. Bu anakartın chipseti VIA P4M900'müş mesela. Sendeki anakartın chipseti G31/G41'dir muhakkak.

GA-VM900M
(rev. 1.0) VAR BENDEDE 3 GB RAM VAR ( intel(r) pentium(r) d cpu 3.00ghz (2 cpus) 3.0ghz İŞLEMCİ) VAR AMA OYUN OYNARKEN AŞIRI KASIYOR HATTA OYNANMIYOR ( EKRAN KARTI YOK ) HIZLANMASI İÇİN NE YAPABİLİRİM
GA-VM900M
(rev. 1.0) VAR BENDEDE 3 GB RAM VAR ( intel(r) pentium(r) d cpu 3.00ghz (2 cpus) 3.0ghz İŞLEMCİ) VAR AMA OYUN OYNARKEN AŞIRI KASIYOR HATTA OYNANMIYOR ( EKRAN KARTI YOK ) HIZLANMASI İÇİN NE YAPABİLİRİM
BİDE BUNLARA İ5 İŞLEMCİ TAKILABİLİYORMU DESTEKLERMİ YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı