Gigabyte GA-X58A-UD3R ve Xeon X5650 Sistem için RAM Önerisi

Kuru Fasülye

Decapat
OC yapmayı düşünüyorum. Gigabyte GA-X58A-UD3R anakart içim RAM öneriniz nedir? Anakart 3 kanal RAM destekliyor. Anakart için de yorum yaparsanız sevinirim.

• Gigabyte GA-X58A-UD3R
  • Xeon X5650
  • Asus Strix RX 580 8 GB Gaming

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
OC yapmayı düşünüyorum. Gigabyte GA-X58A-UD3R anakart içim RAM öneriniz nedir? Anakart 3 kanal RAM destekliyor. Anakart için de yorum yaparsanız sevinirim.

• Gigabyte GA-X58A-UD3R
  • Xeon X5650
  • Asus Strix RX 580 8 GB Gaming
1. O işlemci o ekran kartına çok darboğaz yapacaktır.
2. 3 slotlu anakart yoktur ya 2 ya 4 başka yok. DDR3 ise istediğinizi alabilirsiniz. Fiyatına göre bütçeniz nedir?

6 slotlu yanlız sizin anakartınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. O işlemci o ekran kartına çok darboğaz yapacaktır.
2. 3 slotlu anakart yoktur ya 2 ya 4 başka yok. DDR3 ise istediğinizi alabilirsiniz. Fiyatına göre bütçeniz nedir?

6 slotlu yanlız sizin anakartınız.
Dostum dikkatli okursan orda 3 slotlu anakart yazmadım anakart 3 kanal ram destekliyor yazdım
Bütçeniz nedir?
Merhaba hocam ilk başta 16 gb düşünüyorum ikinci el fiyat aralığında arıyorum 500 TL bütçem var 3 kanal ram destekli anakartlarda 3 tane aynı marka ram mi kullanmak gerekiyor

Dostum dikkatli okursan orada 3 slotlu anakart yazmadım anakart 3 kanal RAM destekliyor yazdım.

Merhaba hocam ilk başta 16 GB düşünüyorum ikinci el fiyat aralığında arıyorum 500 TL bütçem var 3 kanal RAM destekli anakartlarda 3 tane aynı marka RAM mi kullanmak gerekiyor?
Biraz Sahibinden'e baktım aşağıdaki ilanları buldum kit oldukları için bunları seçtim ama fiyatlarını hak etmiyorlar. Biraz pazarlık yapın.

Eğer toplam 12 GB ise alınabilir: Kingston 2x6GB 1600Mhz - RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 616623389

Bi' de bu: 3 KİT CORSAİR 4 GBLİK RAM - RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 636593333

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı