Elimde Gigabyte GA-Z77X-UDH3 model bir anakart var. Bu anakartın üzerinde birçok boş port yuvası var. Amazon'da PCI-e Express 3.0 X4 To NVMe M.2 isminde bir ürüne denk geldim. Biraz araştırdıgımda bu ürün ile M.2 SSD kullanabilecegimi öğrendim. Fakat benim anakartım ile uyumlu olup olmadıgına emin olamadim. Fotolarını atıyorum. Bu ürünü almam durumunda Samsung SSD, 970 EVO P. M.2, 2 TB marka ürün SSD'yi alıp verimli kullanabilir miyim?
Bazı slotların kullanılması durumunda ekran kartı performansını etkileyecegi söyleniyor. Hangi portu kullanmalıyım? Tahminen hangi hızları alabilirim?
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Alfais 4390 M.2 Nvme Ssd Ngff To Pcie 3.0 X16 Adaptör M Key Kart Çevirici Dönüştürücü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
ve böyle bir adaptör ile nwme 2 yi bağlayın windows yükleyebilirsiniz 1600mb yazma hızlarına ulaşacaktır.
yalnız biosu yüklerken dikkat edin sorumluluk size aittir
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Alfais 4390 M.2 Nvme Ssd Ngff To Pcie 3.0 X16 Adaptör M Key Kart Çevirici Dönüştürücü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
ve böyle bir adaptör ile nwme 2 yi bağlayın windows yükleyebilirsiniz 1600mb yazma hızlarına ulaşacaktır.
yalnız biosu yüklerken dikkat edin sorumluluk size aittir
eğer m2ssd adatör ise olur herhangibir rehber yok sanırım yöntem tarafımca size verdiğim bios ile denenmiştir. bios içine m2ssd yi görebilmesi için gerekli microcode lar yüklenmiştir. öncelikle biosunuzu size verdiğim bios ile güncelleyin sonrasında m2ssd adaptörle hddyi bağlayın zaten windows kurulumunda m2ssd yi görecektir. yanlız dediğim gibi bios güncelleme de çıkacak herhangibir sıkıntı da mesuliyet kabul etmiyorum ama bu anakartta 2 adet bios var herhangibir sıkıntıda yedek bios devreye girip sistemi kurtaracaktır zaten. Ben pci exprees slotundan bağladığım için ekran kartım pci ex 2.0 da çalışıyordu tek sıkıntısı o olmuştu yani 3.0 modda çalışmıyor.