GamingX Hectopat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 272 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #11 @TimurCan07 Hocam ben şuradan indirdim direkt kurulum yaptı. Sizde ne hatası verdi?
TimurCan07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.641 Çözümler 2 Yer antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 12 Ekim 2022 #12 GamingX dedi: @TimurCan07 hocam ben şuradan indirdim direkt kurulum yaptı. Sizde ne hatası verdi? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı kurdum fakat RGB Fusion indirirken hata veriyor.
GamingX dedi: @TimurCan07 hocam ben şuradan indirdim direkt kurulum yaptı. Sizde ne hatası verdi? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı kurdum fakat RGB Fusion indirirken hata veriyor.
GamingX Hectopat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 272 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #13 TimurCan07 dedi: Uygulamayı kurdum fakat RGB Fusion indirirken hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Şuradan indirebilirsiniz. Düzenleme: Bizimkine de nazar değdi. Dün ne güzel çalışıyordu. Bugün açtığımda ekran kartını görmemeye başladı. Kaldırıp yeniden kurdum hala tanımıyor. Pek stabil çalışmıyor anlaşılan. Son düzenleme: 13 Ekim 2022
TimurCan07 dedi: Uygulamayı kurdum fakat RGB Fusion indirirken hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Şuradan indirebilirsiniz. Düzenleme: Bizimkine de nazar değdi. Dün ne güzel çalışıyordu. Bugün açtığımda ekran kartını görmemeye başladı. Kaldırıp yeniden kurdum hala tanımıyor. Pek stabil çalışmıyor anlaşılan.