Elektronik Gigabyte Gaming OC RTX 4070 Ti 22151 TL

Yüksek ihtimal iade açılmış ürün o yüzden fiyat öyle çizikli falan gelir alan arkadaş baksın.
100 den fazla stok iadeli ürün olmaz hocam. Ayrıca alan kişiler video eşliğinde açacaktır. Kartın poşetinde güvenlik bantları yirtiksa videoda gösterilir zaten

Denedim göreceğiz THH ne başvurup ti modelini alırım diye düşünüyorum.
3 ay sürüyor hocam o işler Umarım alırsınız fakat alamazsanız 28 e alacağınız ürün 30 olursa şaşırmayın.

24 küsür bin tl veripde 12 GB VRAM ekran kartı almakda bana gelmiyor. İstediği kadar yapay zeka olsun o vrm kullanımı 12 gb ye dayandımı stutter oldumu saç baş yoldurur. Rtx 4060ti'yımı yok pahasına satıp 6800xtye geçtim. Pc müthiş rahatladı.

Bu kadar iade ürün kalma ihtimali var mı peki?

Bilmiyorum ki fiyat uygun olunca insan bir şeyler arıyor son 1 ay içinde 2 kere ekran kartı iade ettim bu arada farklı modellerde...

Rtx 4060ti 24bin TL mi yanlış mı anladım ?

Bilmiyorum ki fiyat uygun olunca insan bir şeyler arıyor son 1 ay içinde 2 kere ekran kartı iade ettim bu arada farklı modellerde...

Rtx 4060ti 24bin TL mi yanlış mı anladım ?
4070ti'dan bahsediyor. Bu arada hocam 4060ti hangi oyunda hangi çözünürlükte vram sıkıntısı çekmiş baya merak ettim.

telefonla arayıp satıcıyla iletişime geçebiliyor muyuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…