Sadece Gigabyte markası özelinde düşünürseniz RTX 4070'de Gaming OC, S tier bir karttır. Windforce, MSI'ın Ventus modeli gibi bütçe çok kısıtlı olmadığı sürece alınmayacak bir karttır.
Ayrıca illa Gigabyte alacağım diye de bir şey yok hocam. Hepsi sonuçta 4070/4070S. Gigabyte olunca daha fazla FPS vermiyor. Çok ısınan kartlar değil zaten.
Hocam 2K verip Super almak kadar mantıklı bir şey yok şuanki durumda.
Ayrıca illa Gigabyte alacağım diye de bir şey yok hocam. Hepsi sonuçta 4070/4070S. Gigabyte olunca daha fazla FPS vermiyor. Çok ısınan kartlar değil zaten.
Haklısınız. Arkadaş ekran kartı tavsiyesi isterken marka belirleyip onun üzerinden soru sorduğu için böyle cevapladım. "Bütçem şu, ekran kartı tavsiye eder misiniz?" şeklinde bir konu olsaydı sizin önerdiklerinizi önerirdim. Markasını belirlermiş kişilere pek karışmamamın sebebi, bir sorun olduğunda "Senin yüzünden bu markayı aldım. Diğer markayı alsaydım bunlar başıma gelmeyecekti" tarzında ithamlarla karşılaşmak istememem.
Haklısınız. Arkadaş ekran kartı tavsiyesi isterken marka belirleyip onun üzerinden soru sorduğu için böyle cevapladım. "bütçem şu, ekran kartı tavsiye eder misiniz?" şeklinde bir konu olsaydı sizin önerdiklerinizi önerirdim. Markasını belirlermiş kişilere pek karışmamamın sebebi, bir sorun olduğunda "senin yüzünden bu markayı aldım. Diğer markayı alsaydım bunlar başıma gelmeyecekti" tarzında ithamlarla karşılaşmak istememem.