Gigabyte Gaming Pro RX 6600 XT alınır mı?

Üst düzey modelden kastınız nedir? Bol RGB ve marka ismi mi? Red Devil ve QICK modelleri fiyat performans anlamında her türlü üstün bahsettiğiniz üst düzey ROG veya Gaming X modellerinden.
Red Devil gibi modeller. Neyi ima ediyorsun?
Ayrıca benim ağzımdan o tür laflar çıktı mı?

@Buffy reis peki AMD tarafında MSI Gaming X ve Gigabyte tercih etsem NVIDIA ne tercih edeyim.
Üst düzey modelden kastınız nedir? Bol RGB ve marka ismi mi? Red Devil ve QICK modelleri fiyat performans anlamında her türlü üstün bahsettiğiniz üst düzey ROG veya Gaming X modellerinden.

@AntenOS hocam ASUS ya da MSI Gigabyte bu üç marka arasındayım.
Bir de arkadaşlar atıyorum aldım böyle bir ekran kartını AMD için konuşuyorum hızlı satabilir miyim?
Cevap alabilir miyim?

Son düzenleme:
Şöyle; her iki markanın da exclusive partner dediğimiz üreticileri var. Mesela AMD tarafında PowerColor, Sapphire, XFX, ASRock; bunlar sadece AMD ekran kartı üretir. Nvidia tarafında da EVGA, PNY, Galax, Zotac gibi markalar bulunur. MSI, Asus, Gigabyte gibi global markalar da her iki ekran kartı markası için üretim yapar.

Bu partner markalar sadece AMD veya sadece Nvidia kart ürettikleri için bütün teknolojilerini ona yönlendirir ve iyi işler yaparlar. Ancak bu AMD tarafında ASRock'in Asus'tan iyi olduğunu veya Nvidia tarafında Galax'ın MSI'dan iyi olduğunu göstermez. Her serinin her modeli her markada farklıdır.

Nvidia tarafında her modelde Evga'ya gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Özellikle FTW3 modelleri ROG ve Suprim X seviyesinde S tier dediğimiz en üst segmenttedir. AMD tarafında kesinlikle şuna güvenebilirsiniz diyebileceğim bir model yok. Ama dediğim gibi 6600 XT özelinde gözünüz kapalı PowerColor Red Devil ve PowerColor Fighter alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…