Başlıkta belirttiğim ekran kartını kullanan var mı? Sıfır almayı düşünüyorum. Sizce sıfır bu ekran kartını mı almalıyım yoksa ikinci el başka bir kart mı almalıyım yardımlarınızı bekliyorum. Aklımı karıştıran bu kartın 64 bit olmasıdır. Teşekkürler iyi forumlar. Sistemimin özellikleri:
Monitörüm 720p desteklemekte. O zaman akıcı bi şekilde oynayabilirim. Peki son sorum size RAM takviyesi yapmam gerekir mi darboğaz vs söz konusu olur mu? Çok teşekkür ederim bu arada cevaplarınız için.
Evet RAM takviyesi yapmanız lazım. 4GB RAM günümüz için yetersiz seviyede. RAM'i 8GB'a yükseltin. Monitörün de büyük ihtimal VGA çıkışlı. Bu kartta VGA bulunmuyor. Ekstradan aktif dönüştürücü alman gerekebilir.
Evet RAM takviyesi yapmanız lazım. 4GB RAM günümüz için yetersiz seviyede. RAM'i 8GB'a yükseltin. Monitörün de büyük ihtimal VGA çıkışlı. Bu kartta VGA bulunmuyor. Ekstradan aktif dönüştürücü alman gerekebilir.
Aynen yeterli olur. Darboğaz da çok yapacağını sanmıyorum. Yapsa bile ince ayar çekersin tam performans alırsın. Kısacası herhangi bir sorun teşkil etmez.
Aynen yeterli olur. Darboğaz da çok yapacağını sanmıyorum. Yapsa bile ince ayar çekersin tam performans alırsın. Kısacası herhangi bir sorun teşkil etmez.