Normal fanlı modeliyle aralarında 10 TL fark vardı, Gigabyte olanını sipariş ettim. Görüntüsü daha hoş geldi ayrıca olduğum şehir çok sıcak olduğu için de büyük fanlı soğutucunun biraz daha iyi olabileceğini düşündüm.
Normal fanlı modeliyle aralarında 10 TL fark vardı, Gigabyte olanını sipariş ettim. Görüntüsü daha hoş geldi ayrıca olduğum şehir çok sıcak olduğu için de büyük fanlı soğutucunun biraz daha iyi olabileceğini düşündüm.
Bi arkadaş bu konu hakkında böyle bi bilgilendirme yaptı sizce ne kadar doğru olabilir?
'a6 6400k işlemci nedeniyle ekran kartı alınsada gta v te her türlü takılma olur..ekran kartı yerine a8 7600/7650k gibi bir işlemci ve 4gb daha ram alınırsa (eldeki 4gb tek parça diye yazıyorum) a8 deki dahili r7 gpu ile 720p çözünürlükte gta v takılma kasılma olmadan akıcı çalışır..zamanında kullandığım için biliyorum..a6 6400k nın cpu gücü gta v için yetersiz'
Birazı doğru, birazı yanlış. Her türlü takılma olmaz. Yanına R7 240 alırsın 1080p'de Low ayarlarda ortalama 25-26 Fps ile açar. Mesela sen GT 1030 seçmiştin. Bu ekran kartıyla işlemciyi 1-2 sene daha kullan sonra kasa ve HDD dışında herşeyi sat. Eğer iade edebilirsen de direk herşeyi iade et. A8 7600-7650K gibi işlemcilerin bile Cpu'ları günümüz oyunları için tam geliyor. Bu da 1-1,5 sene sonra yetersiz gelecekleri anlamına geliyor.