Gigabyte GeForce GTX 1660 Super FurMark testi normal mi?

Bu testlere göre işlem yapmak çok mantıklı sayılmaz eğer OC gibi bir işlem yapmıyorsanız. Ekran kartını en çok zorlayan ve/veya oynadığınız bir oyunu 40-50 dk. Oynayıp RivaTuner(Afterburner) ile değerleri incelerseniz daha doğru sonuçlar alabilirsiniz. Yine benzer değerler alırsanız bir çözüm aramaya başlarsınız.

Not: Ayrıca gerekmedikçe bu tip testler yapmanıza gerek yok. Böyle testler kartları aşırı zorlar ve verimliliğini düşürebilir.

Son düzenleme:
Sıcaklık gereğinden yüksek geldi bana. Oyun içinde hangi sıcaklıklarda dolaşıyor? Yine 80 civarındaysa güç limitini %85, %90 falan yapın bence.
daha oyunda test etmedim.
ilk testi yapıyorum şu an.
bir tık ısınan model demişlerdi ekran kartına başka bir forumda.

Biraz fazla ısınıyor sanki. Kasanın yan camını açıp test edebilir misiniz? O şekilde ısı 78 civarına düşerse fanları değiştirin diyeceğim.

Konu içerisinde belirtmiş.
Kasanın camını açmak hava akımını bozar. Soğutma daha kötüleşir.

kasanın camı hala açık 45.dk'da şu an 80-81 derece oluyor sürekli

fanlar %92
Biraz sıkıntıları var, ama iyi bir kasa olursa sıkıntı olacağını düşünmüyorum. OC tavsiye etmem.
ekran kartı fabrika çıkışlı overclock zaten.
ben yapmadım overclock.

Hocam kartı hala kullanmakta mısınız? Kullanıyorsanız oyunlardaki sıcaklıklarını paylaşabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…