Gigabyte GeForce RTX 3060 EAGLE OC - 7.700TL

İlanı görünce boş bir sanal kartla almıştım. Sonrasında satıcının Amazon olmadığını görünce anında iptal ettim. Tabii limit olmadığı için ödeme hatası verdi ve bir şey çekemedi. Yurtdışından satıcısı Amazon olmayan ürün almayın, dolandırıcı olmasa dahi çok yüksek ek ücretler ödeyebilirsiniz. Amazon kendi sattığı ürünlerin vergisine, gümrüğüne kadar her şeyini belirleyip o şekilde yolluyor.

Boş bir kartla almayı, satıcının amazon olmadığını görünce iptal etmeyi ve limit olmadığı için bir şey çekememesini biraz açar mısınız?

Genelleme biraz yanlış olmuş, satıcı amazon olmasa dahi gümrük vergisini vs. son ödeme ekranında ödeyebiliyorsunuz bazı satıcılarda. Japonyadan aldığım kartların çoğunun satıcısı amazon değildi mesela.

Japonya dürüst insanların mekanı çünkü
Ama Amazon.jp'deki çinli satıcılara dikkat etmek lazım. Onlar da aksine dolandırıcıların ta kendisi çinliler. Türklerden beter dolandırıcılar.

Boş bir kartla almayı, satıcının amazon olmadığını görünce iptal etmeyi ve limit olmadığı için bir şey çekememesini biraz açar mısınız?
Sanal kartla satın aldım hocam. Sanal kartlarda siz limiti ne kadar belirlerseniz o kadar kullanabilirsiniz. O şekilde satın aldım, sonrasında almak istemeyince iptal ettim ve kartta para olmadığı için haliyle Amazon parayı çekemedi.
Doğru hocam, bunu biliyorum ama açıkçası yine de bulaşmıyorum. Öneriyorsanız ben de o şekilde alabilirim.

Amazon.co.uk sipariş numarası hakkında size yazıyoruz. # xxxxxxxxxxx.

Siparişinizin satıcısının artık Amazon.co.uk'de aktif olmadığını ve siparişi iptal ettiğimizi size bildirmek isteriz.

Yeni bir ürün satın almak istiyorsanız, doğrudan Amazon.it üzerinden yeni bir sipariş vermeniz gerekecektir.

Bunun neden olabileceği rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…