sinematografi Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #21 yapiz dedi: Yani. 6700XT'nin render performansı hemen hemen 3050'ye eşit. Genişletmek için tıkla... RX 6700 çok uygun şu an. Oyunun yanında kurgu işleri için de bakıyorum. En kötü onu alacağım artık çünkü 3060 Ti hak ettiği fiyatlara düşmeyecek gibi.
yapiz dedi: Yani. 6700XT'nin render performansı hemen hemen 3050'ye eşit. Genişletmek için tıkla... RX 6700 çok uygun şu an. Oyunun yanında kurgu işleri için de bakıyorum. En kötü onu alacağım artık çünkü 3060 Ti hak ettiği fiyatlara düşmeyecek gibi.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #22 sinematografi dedi: RX 6700 çok uygun şu an. Oyunun yanında kurgu işleri için de bakıyorum. En kötü onu alacağım artık çünkü 3060 Ti hak ettiği fiyatlara düşmeyecek gibi. Genişletmek için tıkla... Kurguyu profesyonelce yapmayacaksanız 6700'de iş görür.
sinematografi dedi: RX 6700 çok uygun şu an. Oyunun yanında kurgu işleri için de bakıyorum. En kötü onu alacağım artık çünkü 3060 Ti hak ettiği fiyatlara düşmeyecek gibi. Genişletmek için tıkla... Kurguyu profesyonelce yapmayacaksanız 6700'de iş görür.
Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 11 Aralık 2022 #23 mehmet darılmaz dedi: Hocam neden öyle dediniz 3060 Ti'ın YouTube'da veya Google da hiçbir incelemesini bulamadım ama almayı düşünüyorum alınmaz mı? Genişletmek için tıkla... Isınma sorunu ve CW Sorunu çok fazla var Windforce'ler de.
mehmet darılmaz dedi: Hocam neden öyle dediniz 3060 Ti'ın YouTube'da veya Google da hiçbir incelemesini bulamadım ama almayı düşünüyorum alınmaz mı? Genişletmek için tıkla... Isınma sorunu ve CW Sorunu çok fazla var Windforce'ler de.
Ygthrmn Yoctopat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 10 28 Mart 2023 #24 Jon Sino dedi: Isınma sorunu ve CW Sorunu çok fazla var Windforce'ler de. Genişletmek için tıkla... Hocam merhabalar , CW sorunu tam olarak ne oluyor . Bu kartı almak istiyorum suanda bütçem buna yetiyor. Ama bu konudaki muhabbetlerden sonra içime bir kuşu düştü emin olmak istiyorum cok teşekkürler.
Jon Sino dedi: Isınma sorunu ve CW Sorunu çok fazla var Windforce'ler de. Genişletmek için tıkla... Hocam merhabalar , CW sorunu tam olarak ne oluyor . Bu kartı almak istiyorum suanda bütçem buna yetiyor. Ama bu konudaki muhabbetlerden sonra içime bir kuşu düştü emin olmak istiyorum cok teşekkürler.