Asiruhhhhh Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #21 Lisser dedi: Ufak bir araştırma yaptım da sanırım andromeda bilişim'in yeni adı. Uzaklaş, sıfır falan değil o kartlar. Bu mağazaya da bulaşma. Genişletmek için tıkla... Adamla konuştum mağamıza falan gelebilirsiniz dedi sürekli sesli mesaj atıyor.
Lisser dedi: Ufak bir araştırma yaptım da sanırım andromeda bilişim'in yeni adı. Uzaklaş, sıfır falan değil o kartlar. Bu mağazaya da bulaşma. Genişletmek için tıkla... Adamla konuştum mağamıza falan gelebilirsiniz dedi sürekli sesli mesaj atıyor.
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #22 Asiruhhhhh dedi: Adamla konuştum mağamıza falan gelebilirsiniz dedi sürekli sesli mesaj atıyor. Genişletmek için tıkla... Bulaşmayın. Ufak bir araştırmayla kimlerin ne sorunlar yaşadığını görürsünüz zaten onlarla.
Asiruhhhhh dedi: Adamla konuştum mağamıza falan gelebilirsiniz dedi sürekli sesli mesaj atıyor. Genişletmek için tıkla... Bulaşmayın. Ufak bir araştırmayla kimlerin ne sorunlar yaşadığını görürsünüz zaten onlarla.
Asiruhhhhh Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #23 Lisser dedi: Bulaşmayın. Ufak bir araştırmayla kimlerin ne sorunlar yaşadığını görürsünüz zaten onlarla. Genişletmek için tıkla... 41°02'15.7"N 28°39'27.0"E yeri buraymış .
Lisser dedi: Bulaşmayın. Ufak bir araştırmayla kimlerin ne sorunlar yaşadığını görürsünüz zaten onlarla. Genişletmek için tıkla... 41°02'15.7"N 28°39'27.0"E yeri buraymış .
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.451 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #24 Bunların sattıkları sıfır değil, temizleyip etiket falan yapıştırıyorlar. Sıfır diye satıyorlar.