kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 3 Haziran 2023 #21 Asiruhhhhh dedi: Ryzen 7 5700X alacağım darboğaz olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Hem darboğaz olur diye kas gücü geri, RT performansı geri, teknolojisi geri, güç tüketimi yüksek eski nesil kart mı alınırmış? Sıfır alıyorsan RTX 4000, ikinci el alıyorsan RTX 3000. Bu kadar kolay tercih yapmak.
Asiruhhhhh dedi: Ryzen 7 5700X alacağım darboğaz olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Hem darboğaz olur diye kas gücü geri, RT performansı geri, teknolojisi geri, güç tüketimi yüksek eski nesil kart mı alınırmış? Sıfır alıyorsan RTX 4000, ikinci el alıyorsan RTX 3000. Bu kadar kolay tercih yapmak.
Asiruhhhhh Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #22 kino dedi: Olmaz. Hem darboğaz olur diye kas gücü geri, RT performansı geri, teknolojisi geri, güç tüketimi yüksek eski nesil kart mı alınır mış? Sıfır alıyorsan RTX 4000, ikinci el alıyorsan RTX 3000. bu kadar kolay tercih yapmak. Genişletmek için tıkla... RTX 3090 Zotac buldum ikinci elden nasıl acaba darboğaz yapar mı?
kino dedi: Olmaz. Hem darboğaz olur diye kas gücü geri, RT performansı geri, teknolojisi geri, güç tüketimi yüksek eski nesil kart mı alınır mış? Sıfır alıyorsan RTX 4000, ikinci el alıyorsan RTX 3000. bu kadar kolay tercih yapmak. Genişletmek için tıkla... RTX 3090 Zotac buldum ikinci elden nasıl acaba darboğaz yapar mı?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 3 Haziran 2023 #23 Asiruhhhhh dedi: RTX 3090 Zotac buldum ikinci elden nasıl acaba darboğaz yapar mı? Genişletmek için tıkla... Kendi konunu açıp sorman en temizi. 2K çözünürlükte kullanacaksan ve iyi bir güç kaynağın varsa uygundur.
Asiruhhhhh dedi: RTX 3090 Zotac buldum ikinci elden nasıl acaba darboğaz yapar mı? Genişletmek için tıkla... Kendi konunu açıp sorman en temizi. 2K çözünürlükte kullanacaksan ve iyi bir güç kaynağın varsa uygundur.