Gigabyte GeForce RTX2080 Aorus 8 GB ekran kartı nasıl?

Selamlar geçen bir PC toplamaya karar verdim parçaları sizler sayesinde karar verdim yardımcı olan herkese tekrar teşekkür ederim ama biraz degişiklik yaptım ve degişiklerden birisi ise ekran kartı oldu bu kart nasıldır? Sistem özelliklerim şunlar.

-Gigabyte GeForce RTX2080 Aorus 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
-G.Skill 32GB(2x16) Trident Z Neo RGB 3600mhz CL16 DDR4 Ram (F4-3600C16D-32GTZNC)
-MSI B450 Tomahawk MAX 4133mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart
-AMD Ryzen 7 3700X 3.6 Ghz 8 Çekirdek 36MB AM4 7nm İşlemci
-Gigabyte 256GB Aorus RGB NVMe Okuma 3100MB-Yazma 1050MB M.2 SSD (GP-ASM2NE2256GTTD)
-CoolerMaster MasterBox MB511 650W 80+ RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa

Sinerji bilgisayarın PC toplama bölümünden topladım bu arada bu ekran kartı nasıldır? Bu özellikler yeter mi bu ekran kartı için? Ve MSI B450 Tomahawk Max bu ekran kartı için yeter mi? Teşekkür ederim.

SSD değişebilir. Benzer bir bütçeye Corsair MP510 480GB almıştım. Yazma hızı da Gigabyte'a göre daha iyi.

Gigabyte'in RGB yazılımı hariç çoğu şeyi mükemmel, Ana kartı bile 52 derece oldu 5.2Ghz'de. Ekran kartı MB511 gibi bir kasada 75 dereceyi geçmeyecektir.

SSD değişebilir. Benzer bir bütçeye Corsair MP510 480GB almıştım. Yazma hızı da Gigabyte'a göre daha iyi.

SSD'yi degiştirecegim ama ekran kartı nasıldır??? Adam akıllı bir incelemesini bulamadımda.
Gigabyte'in RGB yazılımı hariç çoğu şeyi mükemmel, ana kartı bile 52 derece oldu 5.2GHz'de. Ekran kartı MB511 gibi bir kasada 75 dereceyi geçmeyecektir.

Teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim ekran kartı nasıldır? Adam akıllı bir incelemesini bulamadımda.

Arkadaşın da tavsiye ettiği gibi SSD yi Samsung 970 Evo yapman dana iyi olur. Sektörde samsung ssd ler en iyisidir.

Ekran kartı olarak da az daha verip RTX 2080 Super modelleri ne yönebilirsin.

Aralarında 600TL var ve bütcem artık çıkmıyor monitör,klavye,mause,kulaklık yanında alacagım ve ayrı olarak daha koltuk alacagım ve SSD'yi tamda buna yükseltmiştim teşekkürler.

Aradaki fiyat farkına değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…