Gigabyte GS25F2 24.5" 200Hz Gaming monitör nasıldır?

Gigabyte' olanın renk gamutu kötü, Lenovo'nun ki daha iyi. Benim önerim Lenovo Legion R24e almanız.

Gigabyte:

Eki Görüntüle 2523483

Lenovo R24e:

Eki Görüntüle 2523484

Dediğiniz monitörde güzel hocam yalan yok. Ben zaten bu 2 monitör arasında kalmıştım.

Katılıyorum. Forumda bir ara MSI 256F deli gibi öneriyorlardı fakat Lenovo, 256F'ten de daha iyi.

İnternet sitesinde native 200 Hz olarak geçiyor da Reddit kullanıcıları OC olduğunu belirtiyordu diye hatırlıyorum. 2025 Nisan ayında forumda ilgili konu açılmıştı.

Hocam dediğiniz gibi sıkıntı olursa 14 gün içinde iade sağlar Lenovo'ya geçerim bir bakacağım o OC olayına.

256F hala 4 bin TL civarı olsa önerileceğini düşünüyorum fakat 7K olmuş gereksiz şu an bunu almak. Kullanıyorum ve memnunum. Param olursa ayak almayı düşünüyorum.

Ben kasım indirimlerinde 256F'i 3.800 TL'ye almıştım hala çok memnunum. NB F80 alın keyfinize bakın çok büyük rahatlık :D

Alayım da masama uygun değil maalesef :( masamın arka tarafında çıkıntı var.

Masanın yanına takanlar bile var, aslında öne doğru kolu uzatıyorlar. Gerçi F80 biraz kısa, büyük ihtimalle uygun olmaz. Benzer bir durumda ben de çıkıntı vardı, delik açtırıp kolu o delikten geçirerek sabitledim. Masanın arkası duvara tamamen yaslanmıyorsa çok büyük bir sıkıntı olmaz bence.

Masanın yanına takanlar bile var, aslında öne doğru kolu uzatıyorlar. Gerçi F80 biraz kısa, büyük ihtimalle uygun olmaz. Benzer bir durumda ben de çıkıntı vardı, delik açtırıp kolu o delikten geçirerek sabitledim. Masanın arkası duvara tamamen yaslanmıyorsa çok büyük bir sıkıntı olmaz bence.
Masa alacağım ilk başta inşallah. Sonrasında bakacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı