Gigabyte GS25F2 vs AOC Agon 24G42E

Kagit ustu degerler zaten yaniltici. Olcum aletleri ile elde edilen test degerleri bunlar. Tipik kontrast seviyesi 1000:1 IPS paneller icin o yuzden direkt o deger giriliyor. Monitor kagit stu degerlerle degil olcum aletleri ile yapilan testlere gore karsilastirilir.

AOC 24G42E test sonuclari:

Peki bu test sonuçlarını görüntülediğiniz siteyi vb. atabilir misiniz? O iki monitör arasında kaldım hangisini alacağıma karar veremedim.

Peki bu test sonuçlarını görüntülediğiniz siteyi vb. atabilir misiniz? O iki monitör arasında kaldım hangisini alacağıma karar veremedim.

RTINGS sitesinden bakiyoruz ancak her monitor orda yok. Youtube uzerinden videolarda da bu testler yapilabiliyor. Her monitorun yok ama maalesef. Ikisi arasindan 24G42E renk kalitesi olarak cok daha ustun.

RTINGS sitesinden bakiyoruz ancak her monitor orda yok. Youtube uzerinden videolarda da bu testler yapilabiliyor. Her monitorun yok ama maalesef. Ikisi arasindan 24G42E renk kalitesi olarak cok daha ustun.

GS25F2'nin testleri var mı?

%123 sRGB cikmis kontrast testini goremedim, videoya hizlica baktigim icin kacirmis olabilirim. Yibede ayni paneli kullanan KTC H25T7 monitorun testlerine baktigimizda 1200:1 kontrast verdigini anlayabiliriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Blog girdisine bakın. Aradığınız çoğu model var. GS25F2 de dahil buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…