KTC'yi azaraks satıyor, kullanıcı yorumlarına baktığım zaman bana güvenilir geldi. Fiyat olarak da en ucuzu. KTC alın bence.
KTC 24.5'' H25T7 FHD IPS 180Hz 1ms «azaraks'da AradıÄın Ãrüne Bir de Buradan Bak! Azaraks
En ucuzKTC 24.5'' H25T7 FHD IPS 180Hz 1msmodelini satınalabilirsiniz. KTC 24.5'' H25T7 FHD IPS 180Hz 1ms özellikleri ve kredi kartına +9 taksit imkanlarıyla Azaras'dawww.azaraks.com.tr
Bu satıcıyı düşünürüm hocam, peki sadece o ikisinin arasında ne dersin.
Direkt bir öneri yapamam. Artılar ve eksiler belli. Hatta Lenovo'nun 294 ve 303nit çıktığı incelemeler bile var. Sonuçlar değişken, kesin gözüken renk gamutunda daha iyi ancak parlaklıkta zayıf bir model olduğu. 215nit ve 800:1 kontrast oranı çıkan incelemeye göre değerlendirsek çöp derdim ancak bazı incelemelerde de fena sonuçlar vermiyor. Haliyle neye göre kıyas yapacağım?
Hız açısından Gigabyte da UFO testleri yanlış, sanki aim stabilizer açmış gibi görüntü net ancak UFO'lar tek değil. Böyle bir hareket performansı olamaz. Yanlış UFO testi yapmışlar.
Doğrusu böyle:Vallahi hocam bende bilmediğimden sana soruyorum, YouTube'da bir sürü UFO testi var hepsi yanlış mı? Şu an G3 kullanıyorum dediğim gibi, beni uzun seneler götürmesi yeterli olur. Sorun çıkartmayacak.
Doğrusu böyle:
KTC ile alakalı testleri de aşağıda bırakıyorum. Ekran görüntüsü aldığım için UFO da biraz fazladan netlik bozulması var. Oyun performansı iyi.
Eki Görüntüle 2522650
Eki Görüntüle 2522651Eki Görüntüle 2522652Eki Görüntüle 2522653Eki Görüntüle 2522654Eki Görüntüle 2522655Eki Görüntüle 2522656Eki Görüntüle 2522657Eki Görüntüle 2522658Eki Görüntüle 2522659Eki Görüntüle 2522660
Baktım hocam beni rahatsız edecek bir ghosting yok, su an kullandığımda onun kaç katı var. Bir sorun olsa da muhattabım olacağı için Gigabyte tercih edeceğim. Yaklaşık 5 6 ayda hiçbir sorun görülmemiş, G24F2 ile Hz farkı da var yani direkt panel farkı olduğunu düşünüyorum.
Aynı paneli kullanmasına gerek yok, benzer isimlendirmeye sahip yeni model. Yine kaliteden ödün vermiş olabilir. Bu yüzden şüphelendim.
KTC'nin değerlendirmeleri de iyi. Azaraks veya idefix'ten al bence.
Eki Görüntüle 2522667
Benzer isimlendirmeye sahip diye ön yargıyla yaklaşmak doğru değil bence. Tamamen farklı monitörler gibi, zaten G24 de sorun panelden kaynaklanıyordu diye biliyorum. G24 de sorun yaşayanlara İtopya yardımcı olmuş. Teknolojik bir ürün alıyorum ve o kadar para veriyorum, o yüzden daha iyi olabilir fakat azaraks diye bir yerden almam.
Şu konuyu internette aratıp okuyun. Ondan sonra tekrar görüşürüz.
Eki Görüntüle 2522705
Azaraks hakkında atılacak bir şey varsa onu da atın, İtopya G24 ile sorun yaşayanlara yardımcı olmuş. Bir konu ile kaç senelik firmayı çöp ettiniz. KTC sevdanızı anlayamadım.