Çöp falan etmedim, olanı söyledim sadece. Amazon, Samsung ve Hepsiburada hariç diğer firmaların hiçbiri önemli değil, monitörle alakalı sorun yaşarsanız hepsi sizi uğraştırabilir. Paylaştığım konuyu okudunuz mu? Hiç sanmıyorum.
Azaraks ile alakalı birkaç yoruma baktım forumda olumlu olduğu için sorun göremedim.
KTC sevdam falan yok alma bana fark etmiyor. Ciddiyim alma yani umurumda olmaz benim cebimden 1 lira bile çıkmayacak. Ben sadece fikrimi söyledim, ister Gigabyte al ister MSI al.
G24F2'nin daha bugün tekrar konusu açılmış.
İyi günler, öncelikle merhaba. 1,5 sene önce Gigabyte G24F-2 180Hz monitör almıştım. Bir gün ekranın altından başlayan 3 çizgiyle birlikte yarısına kadar pikselleşme, kayma ve renk patlamaları meydana geldi. Şu an monitör kullanılamaz durumda. Fiyat olarak da yaklaşık 3-5 bin TL aralığında, en...
Yine bozulma vakası. Haliyle G24F2'nin yerini alan G25F2 için kuşkuyla yaklaşmam normal.
Bozulacak falan da demiyorum sadece G25F2 almak için ekstra bir sebep yok ve önceki seride de kronik sorunlu olduğu için öneresim gelmiyor. KTC'den hatrı sayılır düzeyde daha iyi olsa veya çok daha ucuz olsa falan önerebilirdim. Yani tekrar söylüyorum Gigabyte alabilirsin, KTC alınca ben bir şey kazanmayacağım, haliyle benim için önemli değil.