Kafami bulandiran tek sey 3000e falan yine ikinci el garantililer cikiyor. Bilemiyorum.TN paneller pek yan monitöre gelemiyor, farklı açıdan bakınca rengi bozulduğu için. Attığım video da belli oluyor zaten. Bizzatta tablet pozisyonunda TN panel kullandığım için biliyorum.
2000TL'e genede iyi duruyor.
Şahsen gördüğüm PG'li olanların çoğu berbatlar.Kafami bulandiran tek sey 3000e falan yine ikinci el garantililer cikiyor. Bilemiyorum.
Sizde mi bulamadinizŞahsen gördüğüm PG'li olanların çoğu berbatlar.
Tek derdiniz CS ise Viewsonic ile ucuza kapatabilirsiniz hocam. Prensip gereği kendime alırmış gibi öneriyorum ama göz sizin tabiki.Sizde mi bulamadinizmecbur bekleyecegiz 1 hafta daha vaktim var. Ya itopyadan falan pesin fiyatina taksitle denk getireceğim ya da viewsonic. Baska caresi yok. Zaten monitorden kalite beklemiyorum ben sadece cs oynayan birisiyin.
Sadece cs oynuyorum. 1 hafta daha bekleyecegim belki itopya stoklarına indirim gelir. Duruma gore oradan alabilirim hocam teşekkürler şimdilik bi sorum olursa yazarımTek derdiniz CS ise Viewsonic ile ucuza kapatabilirsiniz hocam. Prensip gereği kendime alırmış gibi öneriyorum ama göz sizin tabiki.
Hocam asus vg249q monitör 3000tlye alınır mı? Belki pazarlıkla iner birazSadece cs oynuyorum. 1 hafta daha bekleyecegim belki itopya stoklarına indirim gelir. Duruma gore oradan alabilirim hocam teşekkürler şimdilik bi sorum olursa yazarım
İsminin devamı yok mu? Q1R, Q3A gibi...Hocam asus vg249q monitör 3000tlye alınır mı? Belki pazarlıkla iner biraz.
Hayır böyle geçiyor model ismi.İsminin devamı yok mu? Q1R, Q3A gibi...
İsminin devamı yok mu? Q1R, Q3A gibi...
296 Nit maks parlaklığı var, 1068:1 kontrastı var. Standartı karşılıyor.Hayır böyle geçiyor model ismi.
Asus TUF Gaming VG249Q Monitör
Asus TUF Gaming VG249Q Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Yani tamam gibi mi duruyor. Çok kötü değil anladığım kadarıyla296 Nit maks parlaklığı var, 1068:1 kontrastı var. Standartı karşılıyor.
Renk kalitesi:
Eki Görüntüle 2614184
Günümüze göre zayıf.
Ghosting durumu:
Eki Görüntüle 2614185
%100 Overdrive ile gayet temiz duruyor. 60Hz'de anca Overshoot yapıyor.
Kaynak: