GIGABYTE GS27FC vs FAZEON X27F300

XXBABAPRO

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben monitör değiştirmeyi düşünüyorum, bir tane monitör seçtim ama diğerlerine göre bayağı, ucuz neden acaba ve önerir misiniz bu monitörü? İki tane monitör linki koydum, Gigabyte olan şu anki monitörüm, diğeri de yeni almak istediğim.

Fazeon'un renk gamutu çok düşük. Ayrıca geçişlerdeki hızı yavaş. Yani Black smearing mevcut. Kesinlikle önermem.

Bu monitörü alabilirsin.

Eğer bütçeni zorluyorsa R25F-30 al. Arada devasa fark yok zaten.

Fazeon'un renk gamutu çok düşük. Ayrıca geçişlerdeki hızı yavaş. Yani Black smearing mevcut. Kesinlikle önermem.

Bu monitörü alabilirsin.

Eğer bütçeni zorluyorsa R25F-30 al. Arada devasa fark yok zaten.

240 Hz çok almak istemiyorum ya yani minimum 300 Hz istiyorum onun için sordum diğer monitörlere baktım Fazeon diğerlerine göre ucuz geldi yani almam mantıklı değil mi kral.

240 Hz çok almak istemiyorum ya yani minimum 300 Hz istiyorum onun için sordum diğer monitörlere baktım Fazeon diğerlerine göre ucuz geldi yani almam mantıklı değil mi kral.

300Hz alacağım diye kaliteden kısma. Her şey yenileme hızı değil maalesef. Önemli olan renk gamutu, kontrast, parlaklık, OverDrive performansı, renk doğruluğu vb şeyler.

Ucuz etin yahnisi misali tavsiye etmiyorum.

300Hz alacağım diye kaliteden kısma. Her şey yenileme hızı değil maalesef. Önemli olan renk gamutu, kontrast, parlaklık, OverDrive performansı, renk doğruluğu vb şeyler.

Ucuz etin yahnisi misali tavsiye etmiyorum.

Ya ben çokça FPS oyunları oynadığım için Hz çok önemli diye biliyorum onun için biraz da yani.

Ya ben çokça FPS oyunları oynadığım için Hz çok önemli diye biliyorum onun için biraz da yani.

Black smearing nedir araştırırsan neden almaman gerektiğini daha iyi anlarsın. FPS için monitör alacaksan IPS'e yönelmen gerekiyor.

VA panelin olayı kontrast ve siyahlar. Yani dizi, film ve hikayeli oyunlar için iyi gider. Gerçi Fazeon bunları da yapamıyor.

Black smearing nedir araştırırsan neden almaman gerektiğini daha iyi anlarsın. FPS için monitör alacaksan IPS'e yönelmen gerekiyor.

VA panelin olayı kontrast ve siyahlar. Yani dizi, film ve hikayeli oyunlar için iyi gider. Gerçi Fazeon bunları da yapamıyor.

Kanka şimdi yani bu son attığın en mantıklısını daha monitör değiştirmek istemiyorum yani bayağı iyi bir şey alayım daha da uğraşmayayım çok anlamadığımdan soruyorum. Ve ya başka monitör de önerebilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı