Gigabyte GS27QC nasıldır?

thepoli

Decapat
Daha fazla  
Şu anda kullandığım monitör Gamepower ıntense X20 165Hz 27 inç 1080p. Bu monitörde oynarken uzak noktaların bulanık ve çamurumsu bir görünüme sahip olduğunu fark ettim. 1440p yani 2K'lık 27 inç boyutunda yeni bir monitör almayı düşünüyorum.

Bulduğum monitör bu:

Hem VA panel 16 milyon renk ve 1 ms aynı zamanda istediğim özellikleri de taşıyor. Bu ürünü önerir misiniz yoksa onun yerine başka bir tercih mi yapmalıyım? Bütçe 10.000 civarı.

İyi bir model değil hocam şuna bakabilirsiniz.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,785535012.html

Hocam ölü piksel çıkma olasılığı yüksek oluyormuş ve NVIDIA ekran kartlarında sıkıntı çıkarabiliyormuş. Doğru mudur?

Bu iyi midir peki hocam bilginiz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

NVIDIA GPU'larla ne gibi sıkıntı çıkarabilir ki hocam monitör, G-Sync diyorlarsa kullanabiliyorsun free Sync G-Sync compatible de destekliyor yani DP kablosu ile kullanırsın sorun olmaz. Ölü piksel her monitörde oluyor birisi çok çıkıyor gibi bir şey atmış ortaya, belki biraz daha fazla çıkıyordur ama alan arkadaşların sıkıntı yaşadığını görmedim forumda. Attığın monitör alınmaz diyemem ortalama ancak o fiyatı bence asla hak etmiyor o bütçede daha iyi monitörler bakılabilir. Bütçen düşükse çıkmana gerek yok bence R27QE şu an gayet F/P bir tercih.

Muhtemelen dediğiniz gibi yapacağım hocam teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…