Gigabyte GTX 1060 Windforce G6 ekran kartlı PC alınır mı?

srcnsms

Centipat
Merhaba arkadaşlar,

Bir arkadaşım aşağıda verdiğim özelliklerde bir masaüstü satıyor. Fiyat 2000 TL dedi. Yarın öğlene kadar dönmem gerekiyor kendisine.
Sizce alınır mı? Güncel teknolojiler hakkında çok fazla bilgim olmadığından desteğinizi alabilirsem çok sevinirim.

ASUS N550JK i7 işlemcili sorunlu bir laptopım var. Tamiri içinmin 700-900 arası bir rakam çıkar dediler. (Fan hiç susmuyor, 30-40 saniyede bir 1-2 saniye donuyor ve devam ediyor sürekli) o yüzden bu masaüstü bilgisayar makul gibi geldi.
FIFA 23-24E kadar idare ETS'e yeterli olur diyorum. Onun dışında eşim için direksiyonlu birkaç araba simulasyon ve karantina günlerinde en fazla uo oynarım o da 2 D zaten :) FIFA için PS4 alayım dedim fiyatlar uçmuş. Alsam eylül'de PS5 cıkıyor elimde patlayacak. Anlayacağınız kafa karışık.

Masaüstü özellikleri:
GeForce GTX 1060 Windforce OC 6G ekran kartı.
AMD FX6300 işlemci.
8 GB DDR Kingston RAM.
1.5 TB Seagate HDD.
Tharmaltake kasa.
Thermaltake 500W Power Supply.
Cooler Master 97Evo işlemci soğutucu.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.
Yardim edebilecek biri yok mu gercekten? :(

Son düzenleme:
İşlemci yetersiz ve eski nesil. Dediğiniz oyunlar için yeterli olur ama ikinci el araştırması yapılarak daha iyi PC alınabilir gibi geliyor. RAM 8GB günümüz için yetersiz bence.

İşlemci yetersiz ve eski nesil. Dediğiniz oyunlar için yeterli olur ama ikinci el araştırması yapılarak daha iyi PC alınabilir gibi geliyor. RAM 8GB günümüz için yetersiz bence.
işlemciyi yeni teknoloji ortalama birşeyle değiştirmeye kalksam anakart ve ram i de değiştirmem gerekiyor sanırım değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı