EvieFrye Kilopat Katılım 22 Haziran 2017 Mesajlar 974 Makaleler 5 Çözümler 2 Yer Azerbaycan,Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2017 #1 Selam Arkadaşlar. Ben bu ekran kartını almağı planlaşdırıyorum. Gigabyte GV-N1060WF2OC - Grafikkarte NVIDIA GeForce: Amazon.de: Computer & Zubehör Fiyatı Gayet İyi. Sizce Performansı ve soğutması nasıldır? Diğer kartlara göre daha ucuz. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2017
Selam Arkadaşlar. Ben bu ekran kartını almağı planlaşdırıyorum. Gigabyte GV-N1060WF2OC - Grafikkarte NVIDIA GeForce: Amazon.de: Computer & Zubehör Fiyatı Gayet İyi. Sizce Performansı ve soğutması nasıldır? Diğer kartlara göre daha ucuz.
1 15894 Megapat Katılım 24 Mart 2014 Mesajlar 670 Çözümler 2 25 Haziran 2017 #2 Gigabyte markasını daha önce kullandım soğutması çok iyiydi. Gigabyte'a gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
Gigabyte markasını daha önce kullandım soğutması çok iyiydi. Gigabyte'a gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
EvieFrye Kilopat Katılım 22 Haziran 2017 Mesajlar 974 Makaleler 5 Çözümler 2 Yer Azerbaycan,Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2017 #3 15894 dedi: Gigabyte markasını daha önce kullandım soğutması çok iyiydi. Gigabyte'a gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tavsiyene göre. Sanırım Ben de onu alıcam
15894 dedi: Gigabyte markasını daha önce kullandım soğutması çok iyiydi. Gigabyte'a gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tavsiyene göre. Sanırım Ben de onu alıcam