R3 3100 işlemcime bir ekran kartı arıyorum şu an İtopya'da indirimde olan [ GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA ]ekran kartını düşünüyorum. Ben eksi bir yanı var mıdır beni üzer mi? İndirimde olduğu için bu ekran kartını düşünüyorum yoksa MSI GTX 1650 Super arasında fiyat farkı çok az. Kararsız kaldım, yardımcı olursanız sevinirim
Asus Dual GeForce GTX 1660S EVO 6GB 192Bit GDDR5 (DX12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Onun yerine bunu al dostum, hem daha ucuz hemde daha iyi soğutmaya sahip diyebileceğimiz bir model 150 TL cebinde kalır.
MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X 6GB 192Bit GDDR6 DX(12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus Dual GeForce GTX 1660S EVO 6GB 192Bit GDDR5 (DX12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Onun yerine bunu al dostum, hem daha ucuz hem de daha iyi soğutmaya sahip diyebileceğimiz bir model 150 TL cebinde kalır.
MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X 6GB 192Bit GDDR6 DX(12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!