kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 21 Ağustos 2020 #11 AydoğanKRKS dedi: Teşekkür ederim ama Hepsiburada'da problem yaşamaz mıyım herhangi bir garanti durumunda. Genişletmek için tıkla... MSI ve Asus varken Gigabyte Windforce alınmaz. Her Nvidia kartta en düşük kalite ve ısınan model. O fiyattan Asus'u alıp geçebilirsin.
AydoğanKRKS dedi: Teşekkür ederim ama Hepsiburada'da problem yaşamaz mıyım herhangi bir garanti durumunda. Genişletmek için tıkla... MSI ve Asus varken Gigabyte Windforce alınmaz. Her Nvidia kartta en düşük kalite ve ısınan model. O fiyattan Asus'u alıp geçebilirsin.
Atilla Polat Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 388 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #12 Silinen üye dedi: @Atilla Polat Attığınız görsel ile alakayı anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Fanların biri sağa biri sola dönüyor. Isı dağılımı doğru oluyor. Yukarıya doğru itiyor sıcak havayı.
Silinen üye dedi: @Atilla Polat Attığınız görsel ile alakayı anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Fanların biri sağa biri sola dönüyor. Isı dağılımı doğru oluyor. Yukarıya doğru itiyor sıcak havayı.
A AydoğanKRKS Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 33 21 Ağustos 2020 #13 Atilla Polat dedi: Gigabyte ekran kartından mı yoksa ASUS mu? Genişletmek için tıkla... Hepsiburadandan aldığım zaman garanti durumlarında problem yaşamaktan korkuyorum ne şekilde gerçekleşiyor bilginiz var mı?
Atilla Polat dedi: Gigabyte ekran kartından mı yoksa ASUS mu? Genişletmek için tıkla... Hepsiburadandan aldığım zaman garanti durumlarında problem yaşamaktan korkuyorum ne şekilde gerçekleşiyor bilginiz var mı?
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 21 Ağustos 2020 #14 Atilla Polat dedi: Fanların biri sağa biri sola dönüyor. Isı dağılımı doğru oluyor. Yukarıya doğru itiyor sıcak havayı. Genişletmek için tıkla... Ben MSI Gaming X 1660S attım siz bana Gigabyte görsel atıyorsunuz. Ne alaka?
Atilla Polat dedi: Fanların biri sağa biri sola dönüyor. Isı dağılımı doğru oluyor. Yukarıya doğru itiyor sıcak havayı. Genişletmek için tıkla... Ben MSI Gaming X 1660S attım siz bana Gigabyte görsel atıyorsunuz. Ne alaka?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 21 Ağustos 2020 #15 AydoğanKRKS dedi: Hepsiburadandan aldığım zaman garanti durumlarında problem yaşamaktan korkuyorum ne şekilde gerçekleşiyor bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada İtopya'dan bin kat daha iyidir. Yanlış yerden korkuyorsun. Satıcı hepsiburada diyor alıp geçebilirsin düşünmene bile gerek yok.
AydoğanKRKS dedi: Hepsiburadandan aldığım zaman garanti durumlarında problem yaşamaktan korkuyorum ne şekilde gerçekleşiyor bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada İtopya'dan bin kat daha iyidir. Yanlış yerden korkuyorsun. Satıcı hepsiburada diyor alıp geçebilirsin düşünmene bile gerek yok.
Atilla Polat Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 388 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #16 Silinen üye dedi: Ben MSI Gaming X 1660S attım siz bana Gigabyte görsel atıyorsunuz. Ne alaka? Genişletmek için tıkla... Bende gigabyte görselden anlatmaya çalıştım. Fanlar farklı yöne dönerse daha sağlıklı olur diye.
Silinen üye dedi: Ben MSI Gaming X 1660S attım siz bana Gigabyte görsel atıyorsunuz. Ne alaka? Genişletmek için tıkla... Bende gigabyte görselden anlatmaya çalıştım. Fanlar farklı yöne dönerse daha sağlıklı olur diye.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 21 Ağustos 2020 #17 Tamam da MSI'ın o modelinde o şekilde bir sorun yok.
A AydoğanKRKS Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 33 21 Ağustos 2020 #18 kino dedi: Hepsiburada İtopya'dan bin kat daha iyidir. Yanlış yerden korkuyorsun. Satıcı Hepsiburada diyor alıp geçebilirsin düşünmene bile gerek yok. Genişletmek için tıkla... [ Asus Dual GeForce GTX 1660S EVO 6GB 192Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı ] bu modeli mi almamı önerirsiniz yoksa farklı bir model mi bakmalıyım
kino dedi: Hepsiburada İtopya'dan bin kat daha iyidir. Yanlış yerden korkuyorsun. Satıcı Hepsiburada diyor alıp geçebilirsin düşünmene bile gerek yok. Genişletmek için tıkla... [ Asus Dual GeForce GTX 1660S EVO 6GB 192Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı ] bu modeli mi almamı önerirsiniz yoksa farklı bir model mi bakmalıyım
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 21 Ağustos 2020 #19 @AydoğanKRKS Hocam kesinlikle onu alın fiyatı çok iyi.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 21 Ağustos 2020 #20 AydoğanKRKS dedi: [ Asus Dual GeForce GTX 1660S EVO 6GB 192Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı ] bu modeli mi almamı önerirsiniz yoksa farklı bir model mi bakmalıyım Genişletmek için tıkla... O model soğutma olarak yenilenmiştir ve iyidir. Hem kaliteli bir model. Fiyatı çok iyi, ben olsam hiç kaçırmaz direkt alırdım.
AydoğanKRKS dedi: [ Asus Dual GeForce GTX 1660S EVO 6GB 192Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı ] bu modeli mi almamı önerirsiniz yoksa farklı bir model mi bakmalıyım Genişletmek için tıkla... O model soğutma olarak yenilenmiştir ve iyidir. Hem kaliteli bir model. Fiyatı çok iyi, ben olsam hiç kaçırmaz direkt alırdım.