A AydoğanKRKS Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 33 21 Ağustos 2020 #21 kino dedi: O model soğutma olarak yenilenmiştir ve iyidir. Hem kaliteli bir model. Fiyatı çok iyi, ben olsam hiç kaçırmaz direkt alırdım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim önerdiğiniz ürünü satın aldım umarım istediğim şekilde elime ulaşır iyi akşamlar.
kino dedi: O model soğutma olarak yenilenmiştir ve iyidir. Hem kaliteli bir model. Fiyatı çok iyi, ben olsam hiç kaçırmaz direkt alırdım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim önerdiğiniz ürünü satın aldım umarım istediğim şekilde elime ulaşır iyi akşamlar.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 21 Ağustos 2020 #22 AydoğanKRKS dedi: Teşekkür ederim önerdiğiniz ürünü satın aldım umarım istediğim şekilde elime ulaşır iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... 1660 Super, fiyatına göre rakipsiz. Evo modeli, 1660S'e göre çok ucuz. Şansin varken al.
AydoğanKRKS dedi: Teşekkür ederim önerdiğiniz ürünü satın aldım umarım istediğim şekilde elime ulaşır iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... 1660 Super, fiyatına göre rakipsiz. Evo modeli, 1660S'e göre çok ucuz. Şansin varken al.
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 22 Ağustos 2020 #23 Hepsijet rezalet bir kargo şirketi. Şubeye gittiğimde kolileri oradan oraya fırlatıyorlardı. Ekran kartı, laptop, telefon, yazıcı vs. hassas cihazları mutlaka gidip şubeden alın.
Hepsijet rezalet bir kargo şirketi. Şubeye gittiğimde kolileri oradan oraya fırlatıyorlardı. Ekran kartı, laptop, telefon, yazıcı vs. hassas cihazları mutlaka gidip şubeden alın.