Gigabyte GTX 1660 Super alınır mı?

Anıl Uğurlu

Hectopat
2 Canlı Gigabyte GTX 1660 Super alınır mı? Sıcaklık değerleri nasıldır? Şimdiden teşekkür ederim.

Ben ısınma sorunu var diye biliyorum. Eğer kasanızın hava akışı iyiyse sorun çıkarmaz.

2 canlı derken fan demek istediniz sanırsam, alınabilir ancak 3 fanlı model ile çok fiyat farkı yoksa onu almanız daha iyi olur.
Evet 2 fanlı yazmıştım ancak klavyenin azizliğine uğrayıp otomatik canlıya çevirmiş. Almayı düşündüğüm sistem bu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200902_204140_com.android.chrome.jpg
    210,4 KB · Görüntüleme: 98
Alınabilir hocam. Fakat SSD için bir şey diyemem. Pek bilindik bir marka değil. RAM 16 GB olsa çok güzel olur.

Koixia Toshiba'nın alt markası. 1-2 ay içinde bir RAM daha eklemeyi düşünüyorum.

Bence de maliyete göre fena sistem değil. RAM eklemeyi ihmal etmeyin yeter. Yoksa düşük performans alırsınız.

Bu sistem de dikkatimi çekti ama PSU beni korkutuyor. Siz olsanız hangisini alırdınız.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200902_160459_com.incehesap.web.web2.jpg
    208,9 KB · Görüntüleme: 75
Seçtiğiniz Cooler Master kasa Mini Tower, Mid Tower bir kasa daha iyi olur ayrıca içinde çok iyi bir güç kaynağı yok, idare eder bile diyemem. Sadece markası var. Ayrıca James Donkey SSD önerilmiyor forumda pek.

Yaklaşık 5900 TL bütçeyle şu kasayı topladım. İsterseniz RAM'lerden birini çıkarabilirsiniz bütçe sebebiyle. Sonradan eklersiniz. Veya işlemciyi düşürürsünüz.

Açıkçası bir siteden almak yerine bu şekilde daha mantıklı. Montajı problem olur derseniz orasını bilemem. Bilmiyorsanız da öğrenirsiniz bence.
Tek RAM:
269 TL

Asıl konu ekran kartıydı, açıkçası bu kartı alıp ısınıyor diyen de var ısınmıyor diyen de var. Belli ki ısınıyor diyenlerin kasalarının hava akışında bir problem var. Fiyatına göre alınası bir kart.

Şu an RX 580 4 GB Ryzen 5 2600'lü bir bilgisayarım var. Sanırım Black Friday'i beklemek en mantıklısı olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…