Gigabyte GTX 1660S'e OC yapmak

Przvl

Hectopat
Yer
Mönchengladbach, DE
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1660 Super
Ryzen 5 3500X
Öncelikle merhabalar iyi forumlar dilerim herkese :) tamamen bilgi sahibi olmadığım için forumdan konu açarak sizelerin görüş ve bilgilerinizi almak istedim. sorunum ise şu; ekte verdiğim ekran kartına sahibim ve alırken hiç dikkat etmedim, sonradan fark ettim kutusunda veyahut adında OC ibaresi geçmiyor. bu ne gibi bir fark doğurur? 1660 ekran kartı olan arkadaşım çoğu oyundan benden yüksek FPS değerleri alıyor. Kartımda sorun olduğunu sanmıyorum ama sağdan soldan edindiğim bilgiler doğrultusunda benim kartım fabrika çıkışlı over clock işlemi görmemiş sanırsam. Ben bu karta zarar vermeden ve garanti kapsamı dışına çıkmadan nasıl hız aşırtma yaptırabilirim?

Ekran kartım

1607749396072.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İsminde OC ibareli ekran kartları fabrikadan çıkarken OC yapılır. Kendi ekran kartınıza yapmak için de Msi AfterBurner'i kullanabilirsiniz. Ayrıca PSU değiştirmenizi öneririm. GamePower PSU'lar ilerideki zamanlarda canınızı sıkabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı