Satıldı Gigabyte GTX 460

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
6
Kartımı yükseltme yapmak için satıyorum. Tek fanlı, referans modelleri ile karıştırmayın. Gigabyte'ın büyük 2 tane fanı ile çok güzel soğutmaya sahip bir karttır. GTA 5' de 50-60 FPS arası değer veriyor. En fazla yük altında 65 dereceyi görebildim. Furymark gibi kartları ısıtan bir test programında bile 75 dereceyi üst limit ısı değeri var.
Fiyat 200 TL. Piyasaya bakarsanız tek fanlı modelleri bu fiyattan satılıyor. R7 240 gibi çöplere para verecek arkadaşlar kaçırmasın derim. Test vs. yüklenecektir. İsteyenlere özelden atabilirim. Kargo tarafımdan karşılanacaktır.
(550 Ti'dan bir çok testte üstün gelen bir karttır)
Whatsapp: 05536423017

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, kartın performansını güncel kartlardan örnek vererek söyleyebilir misiniz? Örneğin; R7 260X.

Bence fiyat gayet uygun ve performansı bu fiyat çerçevesindeki kartlardan çok fazla, diye biliyorum.

Hocam kartın güncel olarak rakibini ararsak karşılaştırma yapmamız biraz zor. Ama kendinin bir iki nesil üst nesil veya aynı neslinde 550 Ti, 6850, 7770 gibi kartlarla yakın veya biraz fazla performans veriyor bunu söyleyebilirim(Bazı oyunlarda doğal olarak gerisinde de kalabiliyor. Oyundan oyuna değişir bu gayet normal bir durum). Yani milletin 250-300 liraya sattığı kartlardan (2 GB versiyonlar dahil değil) daha iyi bir kart. Bu arada not olarak belirteyim belki yanlış biliyorumdur ama eski nvidia kartlar yazılımla çok güçleniyor. HD 6950 dahi denedim. Bu kartlarla sadece becnhmark kasılıyor. Oyunlarda GTX 460'ın verdiği değerlerden gerçekten memnunum.

Son düzenleme:
Hocam, 6950 kanımca çok güçlü bir karttır, onunla kıyaslanamaz ama diğer dediklerinize hak veriyorum. Bu kartın performansı gayet iyi ve siz gerçekten çok güzel bir fiyata satıyorsunuz. İnşAllah hayırlısıyla satılır.

Yok hocam aradaki farkı biliyorum ama dediğim gibi iki kartı da test ettim ama nvidia kendi optimizesi ile daha akıcı geldi bana (FPS olarak değerlendirmiyorum). Belki de bilinç altıdır bilemem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…